Günlerdir Aranan Kadın Bu Halde Yaylada Bulundu

TAKİP ET

Erzurum'un Aşkale ilçesinde, 3 gün önce ortadan kaybolan 34 yaşındaki Pınar Unus yaylada bitkin halde bulundu.

Erzurum'un Aşkale ilçesinde, 3 gün önce ortadan kaybolan 34 yaşındaki Pınar Unus yaylada bitkin halde bulundu.

Erzurum Dadaşkent semtinde yaşayan Pınar Unus, çocukları ile birlikte Hafta sonunu geçirmek için Aşkale ilçesine bağlı Koşapınar Köyü'ne gitti.  16 Eylül günü saat 13.00 sularında oğlu ile birlikte annesi Engin Uçar'ın yanına gitmek için Kayınpederi Müdahir Unus’un evinden çıkan kadın,  annesinin evinin önüne geldiğinde oğlundan kayınpederinin evinde unuttuğu çantasını getirmesini istedi. Dedesinin evinden çantayı alarak anneannesinin evine gelen çocuk annesini burada bulamadı. Yakınları bir süre boyunca Kadıköy içerisinde aradıktan sonra durumu Jandarma ekiplerine haber verdi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadının bulunması için bütün köy seferber olurken köylü içerisinde ve çevresinde bulunan her yer didik didik arandı Ancak kadın bulunamadı. Aramalarda iz takip köpekleri de kullanılırken drone desteği ile arazideki çalışmalar sürdü.

BİTKİN HALDE BULUNDU
Bugün erken saatlerde ilçeye 20 kilometre uzakta bulunan Koşapınar Köyü'nde arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Saat 11.00 sularında genç kadın köye 8 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kıblepınarları mevkiinde komşuları tarafından bitkin bir şekilde bulundu.

KORKTUĞU İÇİN KAÇMIŞ
Genç kadının korktu ve insanlardan kaçta öğrenilirken yeniden hastaneye yatmak istemediği için kaçtığı iddia edildi. Aziz Urçar, kardeşinin bulunması için seferber olan herkese teşekkür ederken, "Çok mutluyuz kardeşimize ulaştık. Biraz korkmuş. Hastaneye gitmek istemediği için buradaki sağlık ekiplerine ilk müdahalesini yaptıracağız. Herkese çok teşekkür ederiz"  ifadelerini kullandı.

erzurum aşkale kayıp kadın son dakika