Günlerce Sürecek! Meteoroloji'den İstanbul'da Kar Yağışı İçin Yeni Tarih

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'da beklenen kar yağışı için verilen yeni tarih 20 Ocak 2018 tarihi oldu. İstanbul'da dün yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının ardından belediye ekipleri hazır tutulmuş ancak kent genelinde kar yağışı görülmemişti. Yapılan yeni açıklamada, 20 Ocak tarihi itibari ile tüm yurtta yoğun kar yağışı başlayacağını ve kar yağışının günlerce devam edeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da beklenen kar yağışı için verilen yeni tarih 20 Ocak 2018 tarihi oldu. İstanbul’da dün yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının ardından belediye ekipleri hazır tutulmuş ancak kent genelinde kar yağışı görülmemişti. Yapılan yeni açıklamada, 20 Ocak tarihi itibari ile tüm yurtta yoğun kar yağışı başlayacağını ve kar yağışının günlerce devam edeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı yeni açıklamada, kar yağışı için yeni bir tahminde bulundu. Kentte beklenen kar yağışının görülmemesinin ardından yeni bir açıklama yapan meteoroloji, 20 Ocak tarihinde İstanbul başta olmak üzere tüm yurtta kar yağışının etkisini göstereceği ve günlerce süreceği belirtildi.

20 OCAK’A DİKKAT

İstanbul’da dün itibari ile yüksek kesimlerde görülmeye başlayan kar yağışı kent genelinde alarma geçilmesine sebep olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye ekiplerinin kar yağışına karşı teyakkuzda olduğu ve kar küreme araçlarıyla hazır bekledikleri öğrenilirken beklenen kar yağışının görülmemesinin ardından herkes kar yağışının ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı. Yapılan son tahminlere göre, İstanbul başta olmak üzere tüm yurt genelinde kar yağışı 20 Ocak 2018’de başlayacak ve şiddetli bir şekilde etkisini göstermesi beklenen kar yağışının günler boyunca devam edeceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 Ocak 2018 tarihinde beklenen kar yağışı için vatandaşları tedbirli olmaları için uyardı.

 

İstanbul İstanbul haberleri Kar ne zaman yağacak Meteoroloji 15 Ocak 2018 hava durumu