Gülşah Saraçoğlu'nun küfürler yağdırdığı eski sevgilisi Gökhan Göz'den açıklama

TAKİP ET

Eski sevgilisi Gökhan Göz'ün sosyal medya hesabından açtığı canlı yayına katılarak küfürler yağdıran ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Eski sevgilisi Gökhan Göz’ün sosyal medya hesabından açtığı canlı yayına katılarak küfürler yağdıran ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Öfkeden gözü dönen Saraçoğlu’nun canlı yayında küfür ve hakaretlerine maruz kalan eski sevgilisi Gökhan Göz’den açıklama geldi. Göz, ‘Erkeğe karşı şiddetin de sonuna kadar karşısındayız’ dedi.

Ünlü Modacı Eski Sevgilisine Öfke Saçtı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun eski sevgilisi olan ünlü iş adamı Gökhan Göz, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında Saraçoğlu’nun küfür ve hakaretlerine maruz kaldı. Açtığı canlı yayında evinde olduğu görülen ve çalgıcılarla eğlendiği anları takipçileriyle paylaşmak isteyen Gökhan Göz’ün yayınına giren eski sevgilisi Gülşah Saraçoğlu’nun küfür ve hakaretlerde bulunduğu görüldü. Ünlü modacının ettiği küfürler hem sosyal medya hem de magazin gündemine bomba gibi düştü.


Özür Diledi

Sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olan küfür olayının ardından açıklama yapan Gülşah Saraçoğlu, psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşadığını ve öfkesini kontrol edemediğini söyledi. Üzgün ve pişman olduğunu söyleyen ünlü modacı Saraçoğlu, ‘Tüm sevenlerimden özür dilerim’ ifadelerini kullandı.

Gökhan Göz’den Açıklama

Yaşanan olayın ardından sessiz kalan Gökhan Göz ise sosyal medya hesabından yaptığı kısa bir açıklamayla kendisini ifade etti. Dün meydana gelen ve basına yansıyan haberlerin ardından bu açıklamayı yapma gereği duyduğunu söyleyen Gökhan Göz, yaşanmış ve bitmiş olan bir ilişkinin ardından bu tarz haberlerle gündeme gelmenin hem ailesini hem de kendisini sarstığını, kendisinin kimseye karşı bir kini olmadığını ve karşı taraftan da bu hassasiyeti beklediğini aktardı. Kadına karşı şiddete hayır dendiği gibi, erkeğe karşı şiddetin de sonuna kadar karşısında olduğunu belirtti. ‘Herkesin ailesi, değerleri ve sevdikleri var’ şeklinde açıklamalara yer veren Göz, dün yaşanan olayın tamamen bir talihsizlik olduğunu düşündüğünü ve bir daha tekrarlanmayacağını temenni ettiğini belirtti. ‘Ben bir aile babası olarak, karşı tarafın da bir anne olduğunun unutulmamasının bilincinde olarak bana yapılanların kimsenin yaşamamasını temenni ederim’ notunu da ekledi. 



 

gülşah saraçoğlu gökhan göz canlı yayın