Gülme Krizine Girdi Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Amerika'da Sharon Regoli Ciferno adlı bir öğretmenin tatil için gittiği Meksika'da arkadaşlarıyla muhabbet ettiği sıralarda konuşulan bir konuda gülme krizine girdi. Gülme krizine giren kadın arkadaşının evinde bulunan balkondan dengesini kaybederek düştü ve hayatını kaybetti.

Amerika’da Sharon Regoli Ciferno adlı bir öğretmenin tatil için gittiği Meksika’da arkadaşlarıyla muhabbet ettiği sıralarda konuşulan bir konuda gülme krizine girdi. Gülme krizine giren kadın arkadaşının evinde bulunan balkondan dengesini kaybederek düştü ve hayatını kaybetti.

GÜLERKEN ÖLDÜ

Keyifli bir tatil için Meksika’ya seyahat ettiği öğrenilen öğretmen Ciferno’nun tatili kötü sonlandı. Talihsiz kadının o anlarına şahit olan ağabeyi David Regoli’nin kardeşinin gülmeye başladığı anda balkonun tam kenarında bulunduğunu ve gülmeye başladığında dengesini kaybederek balkondan düşerek hayatını kaybettiğini belirtti. Ayrıca yaşanan olayda kadının alkol aldığını ancak bu üzücü olayda alkolün bir etkisi olmadığını söyledi.

BEYNİ HASAR GÖRDÜ HAYATINI KAYBETTİ

Balkondan düşen talihsiz kadının düşmenin etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı ve beyninin hasar gördüğü öğrenildi. Kadının kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Çok sevilen ve öğrencileri üzerinde büyük bir emeği olan öğretmenin ani ölümünün herkesi derinden üzdüğü belirtildi.

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

Tam 28 yıldır öğretmenlik görevi yaptığı öğrenilen talihsiz kadının ölümünün ardından organlarının nakil beklemekte olan 5 kişiye bağışlandığı bilgisi verildi. Talihsiz öğretmen ölümünün ardından 5 kişiye hayat verdi ve hem öğrencileri hem de veliler tarafından oldukça iyi dileklerle anıldı. 

 

amerika dünya dünya haberleri öğretmen gülme krizi öldü balkondan düştü