Gözü Kara Kahraman! Suriyeli Genç Nehre Atlayan ve Boğulmak Üzere Olan Kızın Hayatını Kurtardı

TAKİP ET

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşanan olayda, Suriyeli bir gencin köprüye gelerek Seyhan Nehrine atlayarak intihar etmek isteyen bir genç kızın hayatını kurtardığı öğrenildi.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde yaşanan olayda, Suriyeli bir gencin köprüye gelerek Seyhan Nehrine atlayarak intihar etmek isteyen bir genç kızın hayatını kurtardığı öğrenildi.

Olay, Adana Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesinde yaşandı. 19 yaşında olduğu öğrenilen Selen Ö. isimli bir genç kız Seyhan Nehri üzerine kurulu olan Yavuzlar Asma Köprüsüne gelerek bir süre burada bekledi. Genç kız daha sonra köprü ucuna gelerek burada oturmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar genç kızda bir tuhaflık olduğunu sezdi ve köprü ucunda otururken ağlamaya başlayan kıza yardımcı olmak istedi. Fakat genç kız yardım istemeyerek kimseyi yanına yaklaştırmadı. 

HİÇ DÜŞÜNMEDEN ARKASINDAN ATLADI

Ağlayan ve oldukça kötü durumda görünen genç kızın oturduğu yerden kalkarak birden köprüden aşağı kendini bıraktığı görüldü. Genç kızın köprüden atladığını gören ve bundan 4 yıl önce Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak Adana’ya yerleşen 22 yaşındaki Ali Alu ismindeki genç hiç düşünmeden kızın arkasından atlayarak nehirde boğulmak üzere olan genç kızı kurtardı. Genç kız nehirden kurtarılırken çevredeki vatandaşlar da hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin nehre atlayan ve boğulmak üzereyken kurtarılan genç kızı şehir hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. 

ZORLA EVLENDİRME İDDİASI

Hastanede tedavi altına alınan genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken ailesi tarafından istenmediği biriyle evlendirilmek istendiği için intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

 

Adana Seyhan Suriyeli genç Nehir İntihar Hayatını kurtardı