Görüntüler Ankara'dan! Taksiciler Gazi Ailesine Saldırdı, Gazi Eşi ve Bebeği Kavganın Ortasında Kaldı

TAKİP ET

Ankara Kızılay'da kaydedilen görüntüler dehşete düşürdü. Bir gazi ailesinin taksicilerin saldırısına uğradığı görüntüler kameralara saniye saniye yansıdı.

Ankara Kızılay’da kaydedilen görüntüler dehşete düşürdü. Bir gazi ailesinin taksicilerin saldırısına uğradığı görüntüler kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, Ankara Kızılay’da bulvar üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bulvar üzerinde durmak isteyen gazi ailesi taksicilerin saldırısına uğradı. İlk olarak Kanal D haberin yayınladığı dehşet anları haber bülteninde an be an verildi.

TAKSİCİLER GAZİ AİLESİNE SALDIRDI

Alınan bilgilere göre kavga, taksicilerin müşteri kapma telaşı yüzünden meydana geldi. Ailenin araçlarını bulvar üzerine park etmek istemesi üzerine taksiciler aracı bölgeye park etmemelerini söyledi. Olay tartışmaya dönüşürken kısa sürede kavga çıktı ve gazi eşi ile bebeği arbedenin ortasında kaldı. Bir taksicinin de gazi babasıyla yumruk yumruğa kavga ettiği görüldü.

ARABANIN KAPISINI AÇARAK AİLEYE SALDIRDILAR

Ailenin araçlarını park etmek istediği sıralarda taksiciler ailenin yolunu kesti. Gazi ailesinin aracının önünü kesen taksiciler bununla da yetinmedi ve aracın kapısını açarak aileye saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafları sakinleştirmeye çalışsa da çabaları başarısız kaldı. Uzun süre kavganın yatışmadığı olayda ailenin gazi olan oğlunun olay yerine gelerek ailesini toplayıp başka bir araca aldığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken her iki tarafında karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Çevredeki vatandaşlar ise olayın şokunu uzun bir süre atlatamadı ve yaşananlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

Ankara Kızılay Gazi ailesi Kavga Saldırı Taksici