Görüntü Teknolojisinde MicroTile Devri!

TAKİP ET

Microtile sistemleri, geniş görüntü elde etmek ve üst düzey bir gösteriş sağlamak için son teknoloji ile birlikte geliştirilen görüntü sistemidir.

 

Microtile sistemleri, geniş görüntü elde etmek ve üst düzey bir gösteriş sağlamak için son teknoloji ile birlikte geliştirilen görüntü sistemidir. Microtile ekranları 9 kilogram ağırlığında ve her biri 20 inç boyutundadır. Böylece istenilen şekilde ayarlanabilir. Belirli markaların logoları şeklinde veya büyük organizasyonlar için farklı tasarımlar halinde şekillendirilebilir.

Microtile sistemi, büyük organizasyonların sunum aşamasında veya büyük otellerin konferans salonlarında kullanılabilir. Dev ekranlarla desteklenen organizasyonların oldukça dikkat çektiği bilinmektedir. Alışveriş merkezlerinde ve büyük mağazaların ürün tanıtım çalışmalarında microtile sistemleri göze çarpar. Müzelerde veya üniversitelerde de kullanılan bu sistem, ekran görüntüsü ve dikkat çekiciliği ile son dönemlerin gözde teknolojik gelişmelerinden biri olmuştur. Ana haber bültenlerinde veya televizyon showlarında arka kısımda görülen ekranlar microtile teknolojisinin eseridir.

Microtile Görkemi Showroomların İlk Tercihi

 

Her alanda rekabetin arttığı günümüzde, büyük markalar veya firmalar, düzenledikleri showroomların gösterişli ve hatasız olmasını amaçlar. Bu nedenle ürünün veya hizmetin tanıtımı için microtile görüntü sistemlerinden yararlanılır. LCD ve DLP teknolojilerinin kullanıldığı bu sistem, iç veya dış mekanlarda maksimum görüntü kalitesi sağlayarak markaların ürün tanıtım filmleri, televizyon stüdyolarındaki haber ekranları veya organizasyon prodüksiyonlarında başarı elde eder. Plazma ekranlara oranla daha geniş renk paletine sahip olan microtile, ince pikselleri ve parlak görüntüsü ile beklenenden daha iyisini oluşturmaya devam ediyor.  

dev ekranlar görüntü sistemleri görüntü teknolojisi microtile sistemleri showroom microtile televizyon stüdyo ekranları