Görme Engelli Karısını Böyle Kandırmış! "Halamın Kızı" Diyerek Evine Soktuğu Kadın Meğer…

TAKİP ET

İstanbul'da henüz 1 yıllık evli olan Neslihan E. ve Kemal E. boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Boşanma davasını açan taraf olan görme engelli Neslihan E. kocası Kemal E.nin kendisini kandırarak eve kadar soktuğu kadınla aldattığını iddia etti.

İstanbul’da henüz 1 yıllık evli olan Neslihan E. ve Kemal E. boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Boşanma davasını açan taraf olan görme engelli Neslihan E. kocası Kemal E.nin kendisini kandırarak eve kadar soktuğu kadınla aldattığını iddia etti.

İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Neslihan E. ve Kemal E. evliliklerinin henüz birinci yılında boşanmak üzere mahkemeye başvurarak dava açtı. Görme engelli Neslihan E., kocası Kemal E.’nin kendisini kandırdığını ve aldattığını iddia ettiği öğrenildi.

ALTINLARININ HEPSİNİ VERMİŞ

Olay, İstanbul’da meydana geldi. Henüz 1 yıllık evli olan görme engelli Neslihan E. ve Kemal E. arasında geçen olay duyan herkesi şaşkına çevirdi. İddialara göre, Kemal E., eve getirdiği bir kadını görme engelli karısına halasının kızı olduğunu söylediği ve kadının maddi sıkıntılarının olduğunu söylediği belirtildi. Zamanında kendisine çok yardımı dokunduğunu söyleyen Kemal E.’nin karısından düğünde takılan tüm altın, bilezik ve paraları alarak borç olarak ona vereceğini söylediği Neslihan E.’nin da bunun üzerine düğünde takılan tüm altınlarını kocasına verdiği öğrenildi.

KARISINA HALAMIN KIZI DEDİĞİ KADIN SEVGİLİSİ ÇIKTI

Düğünde takılan tüm altınları halasının kızı dediği kadına vermesi için kocasına veren Neslihan E.’nin aradan geçen birkaç aya rağmen altınlarının geri gelmemesi nedeniyle kocasına kadının altınları ne zaman geri vereceğini sorduğu bunun üzerine de Kemal E.’nin karısına bağırarak ‘Acelesi yok getirir’ şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Durumdan şüphelenen kadının telefonla kocasının tanıdığı tüm akrabalarını aradığı ve kocasının hala kızı olup olmadığını araştırmaya başladığı ancak kimi aradıysa Kemal E.’nin halasının kızı olmadığı cevabını aldığı öğrenildi. Kocasına durumu sorduğunda kavga ettiklerini söyleyen Neslihan E., eve gelen kadının kocasının akrabası değil sevgilisi olduğunu öğrenince hemen mahkemeye başvurarak boşanma davası açtığı öğrenildi.

 

İstanbul Görme engelli kadın Görme engelli karısını kandırdı Hala kızı Boşanma İstanbul haberleri