Görevi Bırakmayan Aykut Hoca'dan 6 Futbolcuya Ağır Fatura! Kadro Dışı Bıraktı

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin deneyimli teknik adamı Aykut Kocaman, Osmanlıspor ile oynanan deplasman maçının ardından görevinden istifa etme kararı aldığını belirtmişti. Bu karar sonrasında resmi bir açıklama yapmayan Kocaman, daha sonra yöneticilerle görüşmüş ve bir süre sonra yaptığı açıklamayla Fenerbahçe'deki görevine devam edeceğini açıklamıştı.

Fenerbahçe’nin deneyimli teknik adamı Aykut Kocaman, Osmanlıspor ile oynanan deplasman maçının ardından görevinden istifa etme kararı aldığını belirtmişti. Bu karar sonrasında resmi bir açıklama yapmayan Kocaman, daha sonra yöneticilerle görüşmüş ve bir süre sonra yaptığı açıklamayla Fenerbahçe’deki görevine devam edeceğini açıklamıştı.

GÖREVİNE DEVAM EDİYOR

Deneyimli teknik adam, Osmanlıspor deplasmanında sın dakika golü ile gelen 1-1lik beraberliğin ardından oldukça açık bir şekilde istifa sinyalleri vermiş ve görevi bırakacağını belirtse de resmi bir açıklama yapmamıştı. Fenerbahçe’li yöneticilerden Hasan Tankaya ve Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırımla bir görüşme gerçekleştiren Aykut Kocaman’ın görevine kesin olarak devam etme kararı aldığı ve takımıyla idmana çıkacağı belirtildi.

6 FUTBOLCU KADRO DIŞI

Aykut Kocaman’ın net olarak verdiği göreve devam etme kararı sonrasında Fenerbahçe’de bazı isimlerin kadro dışı kalacağı iddia edildi. Alınan bilgilere göre, takımı ile idmanlara çıkacak olan Aykut Hoca’nın Fenerbahçe teknik direktörlüğüne devam edeceği ve 6 futbolcu hakkında kadro dışı bırakma kararı verdiği bu futbolcuların, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Alper Potuk, Roman Neustader, Neto ve Şener Özbayraklı olduğu öne sürüldü. 

 

Fenerbahçe Aykut Kocaman İstifa Vazgeçti 6 Futbolcu Kadro dışı Yönetim Mehmet Topal Alper Potuk Hasan Ali Kaldırım Roman Neustader Şener Özbayraklı Neto