Görev Yerine Giden Yüzbaşı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

İzmir İl Jandarma Komutanlığında görev yapan daha sonra Diyarbakır'a tahini çıkan Jandarma Yüzbaşı Doğan Eker'in görev yerine gitmek üzere yola çıktığında trafik kazası geçirdiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığında görev yapan daha sonra Diyarbakır’a tahini çıkan Jandarma Yüzbaşı Doğan Eker’in görev yerine gitmek üzere yola çıktığında trafik kazası geçirdiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gelen ilk bilgilere göre, Diyarbakır Ergani ilçesinde ki jandarma komando bölüğüne tayini çıktığı öğrenilen Yüzbaşı Doğan Eker dün gece tahini çıkan Diyarbakır’a yola çıktı. İzmir Aliağa’dan Diyarbakır’a yola çıkan Doğan Eker’in bir kamyona eşyalarını yüklediği ve eşyalarının yüklü olduğu kamyonu otomobili ile takip ettiği öğrenildi. 
Yola çıkan Doğan Eker Bayraklı tünellerine geldiği sırada kamyonetin şoförü ile konuşan Doğan Eker’in aracından indiği sırada yoldan geçen G.G isimli sürücünün kullandığı TIR çarptı. 

KAZA SIRASINDA BABASIDA YANINDAYDI

TIR’ın çarpması sonucu ağır yaralanan Yüzbaşı Eker olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Ancak Yüzbaşı Eker burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren Yüzbaşının bekar olduğu ve kaza esnasında babasının yanında olduğu öğrenildi.

 

yüzbaşı izmir diyarbakır yen yeni görev kaza