Görenlerin Kanı Dondu! Türkiye'nin En Büyük Gölünde Vahşet

TAKİP ET

Türkiye'nin en büyük gölü olma özelliğini taşıyan Van Gölü sahilinde gezintiye çıkan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı. Vatandaşların sahilde başından vurularak öldürülmüş bir erkek cesedi buldukları öğrenildi.

Türkiye’nin en büyük gölü olma özelliğini taşıyan Van Gölü sahilinde gezintiye çıkan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı. Vatandaşların sahilde başından vurularak öldürülmüş bir erkek cesedi buldukları öğrenildi.

Van’ın Edremit ilçesinde hafta sonu dolayısıyla gezintiye çıkan vatandaşlar sahilde karşılaştıkları manzara karşısında büyük bir şok geçirdi. Sahilde başından vurulmuş erkek cesedi bulan vatandaşlar olayı büyük bir panik içinde polis ekiplerine bildirdi.

KANLAR İÇİNDE YERDE YATAN CESET BULDULAR

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, Van Edremit ilçesi Van Gölü sahilinde gezinti yapmakta olan vatandaşların sahil tarafından karşılaştıkları erkek cesedi herkesi dehşete düşürdü. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda, gezintiye çıkan vatandaşların başı kanlar içinde yerde yatan erkek cesedi gördükleri ve olayı hemen polis ekiplerine bildirdikleri öğrenildi. 

POLİS EKİPLERİ İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Olayın ihbar edilmesiyle bölgeye intikal eden polis ekiplerinin cesedin çevresini güvenlik şeridiyle çevirdikleri ve yoğun güvenlik önlemleri aldıkları öğrenildi. Ceset üzerinde inceleme yapan polis ekiplerinin cesedin hemen yakın bir bölgesinde tabanca buldukları öğrenilirken bulunan erkek cesedi üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadığı öğrenildi. Olay yerindeki inceleme sonrasında otopsi yapılmak üzere Sosyal Bilimler Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cesedin kimlik tespiti için incelemelerin sürdüğü öğrenilirken polis ekiplerinin olayla ilgili detaylı soruşturma başlattığı bilgilerine de ulaşıldı.

 

Van Edremit Van Gölü Ceset Erkek cesedi