Görenler Şaşkına Döndü! Genç Adam Cinsel İlişki Sırasında Ölünce Çifti Bir Türlü Ayıramadılar

TAKİP ET

Çin'de cinsel ilişki sırasında ölen genç adam tıpta çok nadir görülen bir sendroma yakalandı. Çiftin cinsel organlarının ayrılamaması sonucunda hastaneye beraber götürüldüğü öğrenildi.

Çin’de cinsel ilişki sırasında ölen genç adam tıpta çok nadir görülen bir sendroma yakalandı. Çiftin cinsel organlarının ayrılamaması sonucunda hastaneye beraber götürüldüğü öğrenildi.

Tuhaf olay Çin’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, genç bir kadın cinsel ilişki sırasında ölen partnerine yapışık halde kaldı. Partnerine yapışık halde kalan kadının hayat kadını olduğu belirlenirken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de çifti ayıramadığı ve her ikisini de sedyeye koyarak hastaneye götürdükleri öğrenildi.

DOKTORLAR ÇOK NADİR BİR DURUM DEDİ

Olayın ardından doktorların yaptığı açıklamasında, bu durumun penisin captivus adı verilen bir durumdan dolayı meydana geldiğini ve durumun ilişki esnasında vajinadaki kasların penisi her zamankinden çok daha aşırı şekilde sıkılaştırması sonucunda ortaya çıkan çok nadir bir durum olduğunu belirtti.

AMBULANS ÜSTÜNDE VİDEOLARI ÇEKİLDİ

Talihsiz olayı yaşayan adam ve kadının ismi açıklanmazken çiftin birbirlerine yapışık halde sedye üzerinde götürüldüğü anlar videoya çekildi. Genç kadının sedye üzerinde üstünün bir örtü ile örtüldüğü görülürken ülkede hızla yayılan görüntülerin paylaşım rekoru kırdığı öğrenildi.

 

Dünya haberleri Çin Cinsel ilişki Yapışık kalan çift Tıp Ölen adam