Görenler Gözlerine İnanamadı: Amasya'da Köpeğe Yapılan İşkence Dehşete Düşürdü!

TAKİP ET

Amasya Taşova ilçesine bağlı olan Kavaloğlu köyünde bir köpeğe yapılan vahşi işkence görenleri dehşete düşürdü. Talihsiz köpeğin tedavisi için Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.

Amasya Taşova ilçesine bağlı olan Kavaloğlu köyünde bir köpeğe yapılan vahşi işkence görenleri dehşete düşürdü. Talihsiz köpeğin tedavisi için Ankara’ya gönderildiği öğrenildi.

Olay, 2 gün önce Amasya Taşova ilçesi Kavaloğlu köyünde meydana geldi. İsmet Keskin isimli bir şahsa ait olduğu öğrenilen bir köpeğin çenesinin keserle vahşi bir şekilde parçalandığı iddia edildi. Hayvan severleri ayağa kaldıran bu olay sonrasında talihsiz köpeğin tedavisi için Ankara’ya gönderildiği belirtildi. İsmet Keskin'i’ ise köpeğine bu vahşeti yapanların bulunması için İlçe Jandarma karakoluna şikayette bulunduğu öğrenildi. 

SOSYAL MEDYA BU VAHŞETİ KONUŞUYOR

Çenesine çekiçle vurularak parçalanan talihsiz köpeğin fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada da yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları ve tüm hayvan severler çenesi parçalanmış köpeğin fotoğraflarına tepki yağdırdı. 

 

Amasya Taşova köpek işkence çekiç çenesi parçalanmış köpek Ankara tedavi Hayvan severler Sosyal medya