'Gönüller Kırık' Diyerek Ameliyat Sonrası Ellerinin Fotoğrafını Paylaşan Doktor Duygulandırdı!

TAKİP ET

İzmir'de 6 saatlik bir ameliyatın ardından buruş buruş olmuş ellerinin fotoğrafını çekerek sosyal medyadan paylaşan Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, doktora şiddet olayına dikkat çekti.

İzmir’de 6 saatlik bir ameliyatın ardından buruş buruş olmuş ellerinin fotoğrafını çekerek sosyal medyadan paylaşan Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, doktora şiddet olayına dikkat çekti.

Son zamanlarda doktorlar ve sağlık çalışanlarına karşı artan şiddet olaylarına dikkat çekmek isteyen İzmirli Cerrah Prof. Dr. Osman Nuri Dilek’in 6 saatlik ameliyatın ardından ellerinin fotoğrafını paylaşması sosyal medyada rekor kırdı. 

CERRAH’IN PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Son olarak bir doktorun çocuğuyla ilgilenmediği gerekçesiyle başında kaldırım taşı kıran baba olayı sağlık çalışanlarına şiddetin boyutunun ne kadar ileri gittiğini gösterirken İzmirli Cerrah Prof. Dr. Nuri Dilek, ‘Bugün; 6 saatlik bir Whipple ameliyatı (Pankreas tümörü ameliyatı) sonrası ellerimin hali ve terler. Diğer yerleri siz tahmin edin. Ameliyat ekibindeki herkes aynı durumda. Dillerde kafaya inen kaldırım taşı. Gönüller kırık.’ notunu düştü.

 

İzmir Doktor El Ameliyat Sağlık çalışanı Şiddet