Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Gönül Dağı'nın nerede çekildiği ve oyuncun kadrosundaki isimler büyük bir merakla araştırılıyor. 

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Gönül Dağı’nın nerede çekildiği ve oyuncun kadrosundaki isimler büyük bir merakla araştırılıyor. Ekrana gelen ilk bölümün ardından dizinin çekimlerinin nerede gerçekleştiği merak edilirken sizler için yeni dizi Gönül Dağı hakkında detaylı bir araştırma yaptık. İşte Gönül Dağı dizisinin çekildiği yer ve dizi hakkında tüm detaylar…

Gönül Dağı Dizisi Nerede Çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk bölümünün ardından izleyiciden tam not alan Gönül Dağı dizisinin konusunun yanı sıra çekildiği bölgede bir hayli beğenildi. Dizinin Anadolu’nun muhteşem güzelliklerini barındıran Eskişehir Sivrihisar ilçesinde çekildiği öğrenildi.


Gönül Dağı Dizisinin Konusu

Bozkır’da bir Anadolu masalını ekrana taşıyan Gönül Dağı dizisi, hayallerinin peşinden koşan 3 kuzenin hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. Küçücük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının tertemiz hikayelerini aktaran dizinin senaryosunu ‘Bozkırın Kalemi’ lakabıyla bilinen Mustafa Çiftçi kaleme aldı. İzleyenlerin memleket hasretini giderecek bu muhteşem dizi yayınlanan ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. 


Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları

Dizinin başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstlenirken Ecem Özkaya, Ali Düşenkalkar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Ege Aydan, Feyza Işık, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk, Yavuz Sepetçi, Şebnem Dilligil, Nuri Gökaşan, Çiğdem Aygün ve Hüseyin Sevimli gibi oyuncular rol alıyor. Ekranların favori dizileri arasına girmek için oldukça iddialı bir başlangıç yapan dizi her Pazar akşamı yeni bölümleriyle TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. 

 

gönül dağı trt 1