Gizli Kamerada Karısının Eve Erkek Aldığını Görüp...

TAKİP ET

Antalya'da yaşayan evli bir adam eve yerleştirdiği gizli kamerada karısının eve başka bir adam aldığını görünce eve polis gönderdi. Sonrasında ise olanlar oldu..

Antalya'da bir süredir evli olan öğretmen adam karısından şüphelendiği için eve gizli bir kamera yerleştirdi. İşe gittiği zaman evi kontrol eden adam işe gittiği zaman karısının eve başka bir adamı aldığını gördü. Bunun üzerine zaman kaybetmeden polise haber verdi. İhbar üzerine eve giden polis evde bir başka adama rastlamazken sadece kadını gördü. 

İsmi verilmeyen bir bir öğretmen bir süredir karısından çeşitli davranışlarından dolayı şüpheleniyordu. Bunun üzerine eve bir süre önce karısından gizli olarak gizli kamera yerleştirdi. İşe gittiği sırada eve yerleştirdiği kameradan eşini izlemeye başladı. Bir çocuk annesi karısının kendisini aldattığını ve eve bir erkek aldığını öne sürerek polise haber verdi. Olay yerine hemen polis ekibi yönlendirildi. Evde yapılan incelemelerde başka birine rastlanmadı. 

EV BOŞ ÇIKTI

Olayın ardından karakola ifade vermeye gelen damada kaynana tarafından tepki gösterildi. Damadına suçlamalarda bulunan anne polise verdiği ifadesinde 'Benim kızım kocasını aldatacak birisi değil. Daha bir ay önce ayrılmak istiyordu ama kızım arada çocukları olduğu için ayrılmak istemedi. O bizi rezil etti bende onu tüm Antalya'ya rezil edeceğim' diyerek tepkisini dile götürdü. 
Karı koca arasında yaşanan tartışmaların ardından karşılıklı birbirlerinden suçlu oldukları belirlendi. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

antalya ihanet öğretmen