Gizemli ölüm! Görme engelli yaşlı adam evinde ölü bulundu

TAKİP ET

Amasya'nın Üçler Mahallesi Ferhat Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanda yaşayan 61 yaşındaki görme engelli Hüseyin Karadeniz, 4 gün boyunca haber alınamayınca komşuları dün akşam durumu polise bildirdi. Aldıkları ihbar üzerine adrese yönlendirilen polis ve sağlık ekipleri, evde hareketsiz bir şekilde yatan Hüseyin Karadeniz'i buldu. Yapılan incelemede, Karadeniz'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açtırarak içeri girdi ve görme engelli vatandaşı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede, Hüseyin Karadeniz'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Karadeniz'in cansız bedeni, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer, Karadeniz'in vücudunda herhangi bir kesik ya da darp izine rastlanmadığını ve kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda belirleneceğini ifade ettiler.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay, mahalle sakinleri arasında büyük üzüntüye yol açarken, Karadeniz'in ölümüyle ilgili polis soruşturması başlatıldı. Polis ekipleri, olayın arkasındaki nedeni aydınlatmak için titiz bir çalışma yürütmekte.

amasya ölüm haberi cinayet mi intihar mı