Giresun'da Son Dakika! PKK'lı Teröristlerle Çatışma Çıktı, Bölgeye Özel Harekat Polisleri Sevk Edildi

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Giresun Yağlıdere ilçesinde kırsal bölgede PKK'lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı öğrenilirken çıkan çatışma sonrasında bölgeye çok sayıda özel harekat polisinin sevk edildiği öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde Giresun Yağlıdere ilçesinde kırsal bölgede PKK’lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı öğrenilirken çıkan çatışma sonrasında bölgeye çok sayıda özel harekat polisinin sevk edildiği öğrenildi.

Giresun Yağlıdere ilçesinde PKK’lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı öğrenildi. Çıkan çatışma sonucunda güvenlik güçleri takviye ekip istedi. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi.

GİRESUN’DA TERÖR ÖRGÜTÜNE GENİŞ ÇAPLI OPERASYON

Alınan bilgilere göre, güvenlik güçleri Giresun Dereli ilçesinde yakaladıkları PKK’lı ‘Aram’ kod adlı Mustafa Tolucan’ın yakalanmasının hemen ardından bölgedeki operasyonları daha da genişlettiği belirlendi. 

GÜVENLİK GÜÇLERİ VE TERÖRİSTLER ARASINDA ÇATIŞMA

Bölgede terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar genişletilirken bugün yapılan arama tarama faaliyetleri esnasında güvenlik güçleri ve bir grup PKK’lı terörist arasında çatışma çıktığı öğrenildi. Bölgede yaşanan sıcak temas sonrasında istenilen takviye birlikle bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve Jandarma ekibi sevk edildiği öğrenildi.a

 

Son dakika Giresun Yağlıdere Teröristlerle çıkan çatışma PKK Özel harekat polisleri