Giresun'da çaya giren yaşlı adam boğuldu, torunu kurtarıldı

TAKİP ET

Giresun'un Çamoluk ilçesine bağlı Fındıklı köyünde dün akşam yaşanan üzücü olayda, serinlemek için Kelkit Çayı'na giren 67 yaşındaki Durmuş Arabul boğuldu. Arabul'un yanında bulunan 11 yaşındaki torunu Affan Kartal Arabul ise çevredeki kişilerin yardımıyla kurtarıldı.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Sıcak havanın etkisiyle serinlemek isteyen Arabul dede ve torunu, Çamoluk ilçesi Fındıklı köyünde bulunan Kelkit Çayı'na girdi. Ancak ne yazık ki, bu anın keyfi kısa sürdü. Durmuş Arabul bir anda gözden kayboldu, torunu Affan Kartal Arabul ise sudan çıkmakta güçlük çekti ve çırpınmaya başladı.

Olayı fark eden çevredekiler hemen harekete geçti. Affan Kartal Arabul'un çırpınan halini görerek suya atlayan vatandaşlar, küçük çocuğu kurtarmayı başardılar. Ancak Durmuş Arabul için herhangi bir iz bulunamadı. Olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yapılan aramalar sonucunda, maalesef Durmuş Arabul'un cansız bedenine ulaşıldı.

Bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntü yarattı. Durmuş Arabul'un torunu Affan Kartal Arabul'un ise kurtarılmış olmasına rağmen travmatik bir deneyim yaşadığı tahmin ediliyor. Olayın ardından yetkililerin ayrıntılı bir soruşturma başlattığı ve aileye başsağlığı dilediği belirtildi.

Giresun boğulma vakası ölüm haberi