Genel Kurmay Başkanı Millet Camii'nde Formasıyla Namaz Kıldı, Onu Gören Vatandaşlar Gözyaşlarına Boğuldu

TAKİP ET

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları üniformalarıyla Millet Camii'ne giderek sabah namazı kıldı. Akar ve Kuvvet Komutanlarını camide gören vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları üniformalarıyla Millet Camii’ne giderek sabah namazı kıldı. Akar ve Kuvvet Komutanlarını camide gören vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları Millet Camii’nde sabah namazı kıldı. Akar ve yanındaki Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Bülent Bostanoğlu hep birlikte Millet camiine gelerek üniformaları ile sabah namazı kıldı. Akar ve Kuvvet Komutanlarının Cumhurbaşkanlığı Millet Camii’nde üniformaları ile sabah namazını kılmaları vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi. 

CAMİ CEMAATİ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanlarının Millet Camii’ne üniformaları ile sabah namazını kılmak için giriş yapmalarıyla camideki cemaat ayaklandı ve büyük ilgi gösterdi. Cemaat cep telefonu ile görüntü almaya başladı.

BAZI VATANDAŞLAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cami cemaati Akar ve Kuvvet Komutanlarını gördüğünde büyük ilgi gösterdi. Bazı vatandaşların duygulanarak gözyaşı döktüğü de görüldü. Çekilen videoda bir vatandaşın ‘Allah’ım sana şükürler olsun’ diyerek gözyaşı döktüğü bir diğer vatandaşın da ‘Olması gereken tablo işte, birlik gösterisi bu’ diyerek mutluluğunu dile getirdiği görüldü.  Akar ve Kuvvet Komutanları üniformaları ile sabah namazını eda ettikten sonra vatandaşların büyük ilgisi ve mutluluğu arasında camiden ayrıldı.

 

hulusi akar kuvvet komutanları genel kurmay başkanı millet camii cumhurbaşkanlığı vatandaşlar sevinç gözyaşları sabah namazı