Genco Ecer'den Çok Kızdıracak İrem Derici İtirafı Geldi

TAKİP ET

Bir süre İrem Derici ile beraberlik yaşayan Genco Ecer İrem Derici hakkında samimi açıklamalar yaparken aşık olmadığını itiraf etti.

Bir süre İrem Derici ile beraberlik yaşayan Genco Ecer İrem Derici hakkında samimi açıklamalar yaparken aşık olmadığını itiraf etti. 

İrem Derici ile Genco Ecer bir süre önce basının karşısına el ele çıkmışlar ve yeni bir ilişkiye başladıklarını belirten ünlü isimler çok mutlu olduklarını ifade etmişlerdi. İlişkilerinin çok yeni olduğunu ve arkadaş ortamında tanıştıklarını ifade etmişlerdi. 

Aradan sadece birkaç hafta geçmişken ikili hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İlişkinin yaşadıkları bir sorun karşısında ayrılığı tercih ettikleri ve birbirlerini yıpratmak istemedikleri belirtilmişti. İkili iddiaları doğrularken ilişkinin muhatabı olan Genco Ecer katıldığı bir televizyon kanalında ilişkisi hakkında şok açıklamalarda bulundu. 

İREM'E AŞIK OLMADIM

Ünlü isim yapmış olduğu açıklamalarda İrem Derici ile yaşadığı ilişkinin bir anlamda aşk olmadığını dile getirdi. Aralarında iletişimi sağlayan ortak dilin müzik olduğunu belirtti. Arkadaş ortamında tanıştıktan sonra birbirlerini tanımak istediklerini ve denemek istediklerini ancak olmayacağını anlayınca iki tarafın kırılmasını engellemek adına ayrıldıklarını belirtti. birliktelik sürecinin ise sadece bir hafta olduğunu vurguladı. Açıklamaları sırasında 'İrem ile hemen ilişkiye başlamakla hata ettik. Ona aşık değildim. İrem yaşadıklarını dolu dolu gösteriyor. Aramızda ufak bir pürüz yaşadık. ben onu takip etmeyi bıraktım. Oda beni takip etmeyi bıraktı. Aramızda sorun yok. Biz yine arkadaş kalabiliriz' ifadelerini kullandı. 

genco ecer irem derici itiraf