Genç Şarkıcı Ucuz Burun Ameliyatı İçin Gitti, Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

ABD'nin ünlü şarkıcılarından Laura Avila, Burun estetiği yaptırmaya çalışırken hayatını kaybetti. Amerika'nın Dallas eyaletinde yaşayan 36 yaşındaki şarkıcı daha hesaplı olması için sınırı geçerek Meksika'ya gitti ve burun estetiği yaptırdı. Ancak genç kadının operasyon sırasında narkozun beynine zarar vermesi sonucu hayatını kaybetti.

Amerikalı 36 yaşındaki şarkıcı Laura Avila, Burun estetiği yaptırmak isterken korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Burnunu beğenmediği için estetik ameliyat olmak isteyen ve her fırsatta bunu dile getiren kadın Kasım ayının başında sırf daha ucuz olması için Meksika'ya gitti.

ANESTEZİ BEYNİNE ZARAR VERDİ

Meksika sınırında bulunan bir kente giderek ameliyat olan kadın deneyimsiz doktorların yürütüyor Ameliyat sırasında anestezinin beynine zarar vermesi sonrası hayatını kaybetti. Genç kadından anestezi aldıktan sonra dakikalar içerisinde kalp krizi geçirdiğini komaya girdiği öğrenildi. Ameliyat sırasında yanında olan ablası Angie, ABD basınına yaşananları anlattı. Angie, “Bizi bir hastaneden öbürüne gönderdiler. Üstelik kız kardeşimin naaşını da parayı ödemediğimiz için vermediler. Meksika’daki hastaneler bizi resmen rehin tuttu”  ifadelerini kullandı. Genç kadının nişanlısı da hastane yönetiminin kendilerine önce tansiyonun düşük olması nedeniyle ameliyatı yapamayacağını söylediğini Fakat daha sonra sadece soruları geçiştirdiklerini dile getirdi.

amerikalı şarkıcı burun estetiği ameliyat son dakika