Genç Kızların Camide Yaptığı Büyük Saygısızlık Görüntülendi

TAKİP ET

İngiltere'de yaşanan bir olay pes dedirtti. Bölgede bulunan bir camide genç kızların yaptığı büyük ahlaksız görüntülendi.

İngiltere'de yaşanan bir olay pes dedirtti. Bölgede bulunan bir camide genç kızların yaptığı büyük ahlaksız görüntülendi. 

İngiltere'de akıl almaz bir olay yaşandı. İki genç kızın bölgede bulunan bir camiye girerek hem dine hem de içeride ibadet edenlere büyük saygısızlıklar yaptıkları belirlendi. Yaptıkları ahlaksızlıkları çektikleri videolar ile sosyal medya üzerinden paylaştılar. Kısa süre içerisinde internette yayılan görüntüler büyük tepkilere neden oldu. 

İngiltere'nin Manchester kentinde bulunan iki genç kız bölgede bulunan Madina camisine girdiler. Camide insanların ibadet ettikleri açıkça görünüyor. Bunun üzerine önce bahçeye domuz pastırması attıktan sonra caminin içerisine alkollü girdikleri görüldü. Genç kızların son derece keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı. 

CAMİNİN İÇERİSİNE ALKOL DÖKTÜLER

İngiltere'de yaşayan iki genç kız camiye çirkin bir saldırıda bulundular. Bölgede bulunan ve müslümanların ibadet etmek amacıyla sık sık kullandıkları camiye giren iki genç kız yaptıkları saygısızlıkları çektikleri videolar ile birlikte sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Kızların ellerinde alkol şişeleri ve domuz pastırması olduğu görünüyor. Cami bahçesinde alkol içen kızları uyaran bir vatandaşa inat büyük saygısızlık yaptıkları görüldü. Önce bahçede bir arkadaşlarını beklediklerini söylediler. Sonrasında ise cami bahçesine domuz pastırması attılar. Ardından caminin içerisine girerek alkol şişelerini boşalttılar. Tüm bu görüntülerde son derece keyifli olmaları ise dikkat çekti. 

ingiltere cami alkol