Genç Kızın Başına Gelenler Kanınızı Donduracak! Münevver Karabulut ve Özgecan Aslan Gibi…

TAKİP ET

Münevver Karabulut ve Özgecan Aslan cinayetleri Daha önce Türkiye'ye sarsmıştı. Avcılar'da bu iki cinayete benzer bir cinayet neredeyse işleniyordu. Erkek arkadaşı 25 yaşındaki Rabia K.'ya akıl almaz işkenceler yaptı. Genç kızın boğazı falçata ile kesildi defalarca bıçaklandı. Cinsel saldırıya uğrayan genç kız baltayla da vurulduktan sonra öldü sanılarak bir çuvalın içinde Göl kenarına atıldı.

İstanbul Avcılar'da ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından falçatayla boğazı kesilen defalarca bıçaklanan elleri bağlanarak dakikalarca işkenceye maruz kalan 25 yaşındaki genç kız öldü sanılarak bir çuval içerisinde Göl kenarına atıldı. Genç kızı öldü zannedip göl kenarına atan saldırgan daha sonra babasını arayarak durumu anlattı. Babası da hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gittiklerinde genç kızın yaşadığını fark ederek ekip aracıyla hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerinin yoğun çabası sayesinde hayatı tutulan genç kız Vahşetin bütün izlerini vücudunda taşıyor. Boğazı kesilen genç kız şu anda konuşamıyor ve yaşadıklarını sadece yazarak anlatabiliyor.

SÜRPRİZİM VAR DİYE ÇAĞIRDI

Avcılar'da 6 Şubat akşamı yaşanan vahşet de Yaklaşık 2 yıldır Emre Ç. ile sevgili olan  Rabia K., Sevgilisinin sürprizim var diyerek çağırması üzerine kiraladığı araçla akşam saatlerinde yemeğe gitti. Yemeğin ardından Emre Ç. genç kıza "Sana çalıştığım yeri gösterip patronumla tanıştırmak istiyorum" dedi.  Genç kadın da sevgilisi ile birlikte Avcılar Parseller'de bulunan tekstil atölyesine gitti. Genç kız kendisinden Ayrılmak istediğini söyleyince Emre Ç. burada tecavüz girişiminde bulundu. Genç kızın direnmesi üzerine Boğazını falçatayla kesen sevgili daha sonra kanları içinde yere yığılan genç kızı defalarca bıçakladı ve ellerini bağladı.

YARALI GENÇ KIZA CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Dehşet dolu dakikalar genç kız için hala devam etti. Yaralı genç kıza tecavüz etmeye çalışan Emre Ç., Baltayla da vurup tekmelemeye devam etti. Dehşet 3 saat sürerken kanlar içerisinde kalan genç kızın öldüğünü zanneden saldırgan bir arkadaşın da telefon ederek yardım istedi. Saldırganın çağırması üzerine olay yerine gelen arkadaşı olayı görünce paniğe kapılarak karçtı. Genç kıza bir çuvalın içerisine koyan saldırıdan daha sonra bagaja yerleştirdi ve Firuzköy'de bulunan Küçükçekmece Gölü'nün kenarına attı.

POLİS ZAMANLA YARIŞTI

Saldırgan daha sonra Bayrampaşa otogarına giderek buradan babasını aradı ve olayı anlatarak çıkacağını söyledi. Zaten oğlu ile sorunlar yaşayan Baba hemen polisi arayarak durumu haber verdi. Polis ekipleri otogara giderek saldırganı gözaltına aldı. Saldırganı da yanına alan polis firuzköydeki baraj kenarında gitti. Polis saat 04 sıralarında saldırganın gösterdiği noktada çuvalda kanlar içerisinde bulunan genç kızı buldu ve yaşadığını belirledi. Ekip aracında bulunan malzemelerle ilk müdahaleyi yapan polis ekipleri genç kızı hayatta tutmak için saniyelerle yarıştı. Ambulans beklemeden Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri genç kızı hemen hastaneye kaldırdı.

VÜCUDUNDA OLAYIN İZLERİYLE YAŞIYOR

Hastanede tedavi altında kalan genç kız 6 gün boyunca komada kaldı. Bir ay süren Tedavinin Ardından eve dönen genç kız evde tedavi olmaya devam ediyor. Ancak boğazının kesilmesi nedeniyle genç kız hala konuşamıyor ve yaşadıklarını yazarak anlatıyor.

 

Son dakika avcılar genç kız cinayet münevver karabulut özgecan aslan