Genç Kız Tanga Giydi Diye Tecavüzcü Serbest Bırakıldı!

TAKİP ET

İrlanda'da mahkeme tarafından verilen kararda tecavüze uğrayan 17 yaşındaki genç kızın dantelli tanga giymesi sebebiyle tecavüzcü haklı görülerek serbest bırakıldı.

İrlanda'da mahkeme tarafından verilen kararda tecavüze uğrayan 17 yaşındaki genç kızın dantelli tanga giymesi sebebiyle tecavüzcü haklı görülerek serbest bırakıldı.

İrlanda'da mahkeme tarafından verilen bir karar skandal olarak değerlendirildi. 17 yaşındaki tecavüze uğrayan genç kız durumu polise haber verdi. Bunun üzerine konu hakkında soruşturma başlatıldı. Ardından tecavüzcü yakalanarak yargılamasına başlandı. Ancak mahkeme tarafından korkunç bir karar verildi. 

Mahkeme heyeti tarafından yapılan incelemeler sonrasında genç kızın tecavüze uğradığı sırada dantelli bir tanga giydiği öğrenildi. Ardından tecavüzcü bu durumda haklı bulunarak sırf bu sebepten dolayı mahkeme heyeti tarafından serbest bırakılmasına karar verildi. 

İÇ ÇAMAŞIRININ RIZA UNSURU OLDUĞU AÇIKLANDI

27 yaşındaki yargılanan tecavüzcü ise korkunç bir savunma gerçekleştirdi. Savunması sırasında genç kızın çamaşırının tahrik edici olduğunu dile getirdi. Avukatı tarafından da savunmasının desteklenmesi dikkat çekti. Mahkeme heyeti genç kızın dantelli tanga olarak isimlendirilen bir iç çamaşırı giydiğine kanaat getirildi. Genç kızın böyle bir iç çamaşırı tercih etmesinin rıza unsuru olduğu avukat tarafından savunuldu. Savunma sırasında ise 'Bu iç çamaşırı genç kızın biriyle buluşup birlikte olmaya açık olduğunun kanıtıdır' şeklinde ifadeler kullandı. Mahkeme heyeti incelemelerinde tecavüzcü sanığı haklı buldular. Bunun üzerine tecavüzcünün beraat etmesine karar verildi. Karar dünya çapında tepkilere sebep oldu. 

irlanda mahkeme tanga savunması tecavüz