Genç Kız Kafede Sevgilisiyle Oturmasına İzin Vermeyen Babasını Sırtından Bıçakladı

TAKİP ET

Denizli'de 16 yaşındaki kız çocuğu erkek arkadaşı ile görüşmesinde istemeyen ve kendisini dövdüğünü öne sürdüğü babasını hastane bahçesinde sırtından bıçaklayarak yaraladı. Genç kız polis tarafından gözaltına alınırken yaralanan babanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Denizli Merkezefendi ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi nde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre A.H.A. (45), kızı K.A.’yı (16) bir kafeteryada görüşmesini istemediği öne sürülen erkek arkadaşı ile otururken gördü. Baba ve kız arasında tartışma başlarken bir süre sonra kavgaya dönüştü. 
Genç kız kavga sırasında babasının kendisini dövdüğünü iddia ederek darp raporu almak için Denizli Devlet Hastanesi'ne gitti. Bunun üzerine Baba da kızın da arkasından giderek şikayetçi olmamasını istedi. Hastane bahçesinde katil önünde ikili arasında çıkan arbede sonucunda K.A., babası Baba A.H.A.’yı sırtından bıçakla yaraladı. Baba ve kızı çevrede bulunan vatandaşlar ayırırken O da yer alan Baba hemen acil serviste tedaviye alındı. K.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken babanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

denizli merkezefendi baba kız kavga