Genç Kız Bağırınca Otobüste Bulunanlar Tacizciyi Linç Etti

TAKİP ET

Kocaeli İzmit ilçesinde özel halk otobüsünde genç bir kızı taciz ettiği öne sürülen şahıs otobüste bulunanlar tarafından daha sonra polis merkezine götürülerek teslim edildi. Yaşanan olay otobüsün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan bir özel halk otobüsünde 15 şubat tarihinde meydana gelen olayda halk otobüsüne binen E.Y. isimli bir şahıs, D.Y. (17) isimli bir genç kızın yanına oturdu. Genç kız otobüs hareket ettikten sonra bir süre elindeki cep telefonu ile ilgilendi. Ancak E.Y. isimli şahsın kendisine dokunması sonrasında tacize uğradığını iddia ederek, ‘Ne yapıyorsun, kalk şuradan. Seni cümle aleme inat yolun ortasında döverim’ dedi. Bunun üzerine E.Y., ‘Ben bir şey yapmadım’ diyerek D.Y.’den uzaklaştı. Şahıs genç kızdan hızla uzaklaşarak kapıya yöneldi ve inmek istedi. Ancak inmek isteyen şahsı yolcular durdurdu ve darp etmeye başladı. Şüpheli aldığı darbeler sonucu aracın ön kapısına yığılırken engelliyim diyerek kendisini kurtarmaya çalıştı.
Genç kızın taciz iddiasının ardından darp edilen şahıs polis merkezine götürülerek teslim edildi. Genç kız Emniyette de şahıstan şikayetçi oldu Ancak sığarız ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

son dakika kocaeli taciz son dakika haberi