Genç Kadının Yaptıkları Akıllara Durgunluk Verdi! Kendisine Takıntı Yaptığı Adama Tam 65 Bin Kez…

TAKİP ET

Arizona'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 31 yaşındaki genç kadın hayatında sadece bir kez gördüğü ve kafayı fena halde taktığı adamı taciz etmekten mahkemelik oldu. İşte detaylar…

Arizona’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 31 yaşındaki genç kadın hayatında sadece bir kez gördüğü ve kafayı fena halde taktığı adamı taciz etmekten mahkemelik oldu. İşte detaylar…

Olay, Arizon’da Paradise Valley bölgesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, 31 yaşında olduğu öğrenilen Ades isimli kadın hayatında sadece bir defa gördüğü daha sonrada kendisinde takıntı haline getirdiği adamı tehdit etme, korkutucu şekilde takip etme ve rahatsız etme suçlarından mahkemelik oldu.

HAYATINDA SADECE BİR DEFA GÖRDÜ

Yaşadığı olaylar sonrasında polise giderek durumu bildiren ve Ades’ten şikayetçi olduğunu belirten genç adam verdiği ifadede, kadınla sadece bir defa buluştuklarını ve bunun sonrasında Ades’in kendisini takıntı haline getirdiğini belirtti. 

65 BİN KEZ MESAJ ATMIŞ

Şikayetini polise bildiren genç adamın anlattıkları arasında, tamamen kendisini takıntı haline getiren genç kadının kendisine günde 500 defa ve toplamda 65 bin defa mesaj attığını belirtti. Bununla da kalmayan genç kadın kafayı fena halde taktığını adamın evinde banyo yaparken yakalanmış. Polisin şikayetin ardından yaptığı çalışmada, genç kadının arabasında bıçak bulunduğu da bilgiler arasında. 

‘KANINLA BANYO YAPABİLİRDİM’

Polise yapılan şikayette genç kadını durdurmadı ve genç adamın peşini yine bırakmadı. Bu kez adama tehdit mesajları göndermeye başlayan Ades’in mesajlarda, ‘Kanınla ne yapardım, banyo yapabilirdim.’ yazdığı ve bir mesajında da kendisini Adolf Hitler’e benzeterek ‘Nazi Katliamı’nı dahice bulduğunu belirttiği öğrenildi. Son olarak adamın çalıştığı yere giden ve kendisini eşi olarak tanıtan takıntılı kadın, polisin yeniden harekete geçmesini sağladı ve tutuklandı.

 

Dünya haberleri Arizon Takıntılı kadın 65 Bin mesaj