Genç Kadının Vahşi Ölümü! Boşandığı Kocası Başına Çekiçle Vurarak Öldürdü!

TAKİP ET

İzmir'in Dikili İlçesinde vahşi bir kadın cinayeti yaşandı. 59 yaşında olan Yahya Cengiz K. boşandığı eşini başına çekiçle vurarak çıplak bir şekilde sokağa attı. Defalarca başına çekiç darbesi alan talihsiz kadın olay yerinde can verdi.

İzmir’in Dikili İlçesinde vahşi bir kadın cinayeti yaşandı. 59 yaşında olan Yahya Cengiz K. boşandığı eşini başına çekiçle vurarak çıplak bir şekilde sokağa attı. Defalarca başına çekiç darbesi alan talihsiz kadın olay yerinde can verdi. 

Vahşi olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. İzmir’in Dikili İlçesinde Gazi Paşa Mahallesi Duygu Sitesinde meydana gelen olayla ilgili gelen bilgilere göre, Antalya’da yaşamakta olan 59 yaşındaki Yahya Cengiz K. boşandığı 33 yaşındaki Işık İ.’nin yaşadığı eve gitti. Bir süre geçtikten sonra henüz nedeninin bilinmediği bir tartışma çıktı. Tartışmanın giderek büyümesinden sonra 59 yaşındaki Yahya Cengiz K., eline aldığı çekiçle defalarca 33 yaşındaki Işık İ.’nin başına vurmaya başladı. Kafasına defalarca çekiç darbesi alan kadın eski kocası tarafından çıplak bir şekilde sokağa atıldı.

GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Talihsiz kadını o halde gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolün ardından Işık İ.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kadını katleden Yahya Cengiz K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Genç kadının cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna Gönderildi. 

BAZI ZAMANLAR BİRLİKTE OLUYORLARDI

İzmir’in Dikili İlçesi’nde eski eşi tarafından öldürülen 32yaşındaki Işık İ.’nin 59 yaşındaki boşandığı eşi Yahya Cengiz K. ile zaman zaman birlikte olduğu ortaya çıktı.
Olayın yaşandığı gün ikilinin bir kafeteryada buluştuğu daha sonrada genç kadının evine geçtikleri öldürülen kadının alt kısmının çıplak olduğu ancak cinsel ilişkinin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

 

izmir çekiç eski koca dehşeti başına çekiçle vurarak öldürdü