Genç Kadına Dehşeti Yaşatmışlardı! Tutuklandı!

TAKİP ET

İstanbul Pendik'te genç bir kadının evinin kapısını çalarak İçeriye girdikten sonra önceden darp, sonra da gasp eden şüphelilerden biri polis ekipleri tarafından yakalandı.

Geçtiğimiz 10 Nisan tarihinde Pendik Batı Mahallesi Pazar Sokak üzerinde saat 22.30 sularında meydana gelen olayda akşam saatlerinde 30 yaşındaki S.B. evinde olduğu sırada iki şahıs kapısını çaldı. Genç kadın kapıyı açtıktan sonra şahısların saldırısına uğradı. Kadını darp eden ve etkisiz hale getiren zanlılar daha sonra salona gelerek masanın üzerinde bulunan bin lira ile 2 adet cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameraları tarafından şahısların binaya girmesi ve yaklaşık 2 dakika sonra çıkması saniye saniye kaydedildi.

GENÇ KADIN DEHŞETİ YAŞADI

Olayın şokunu atlattıktan sonra polis ekiplerini arayan genç kadın büyük korku yaşadı. Asayiş Şube Müdürlüğü gasp büro amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek çalışma başlattı. Gasp Büro polisi Kamera kayıtlarını inceleyerek zanlıların eşkalini belirledi ve kimliklerini tespit etti. Beyaz renkli bir otomobil ile kaçtıkları belirlenen şahıslardan 20 yaşındaki Sedat A., Kurtköy Mahallesi Başaran Sokak ta ki elinde polis tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son dakika istanbul pendik gasp