Genç Kadına Akıl Almaz Tuzak! Evlenmek İstediği Adam Kadın Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Bağcılar'da yaşayan 34 yaşındaki kadın sosyal medya hesabından açılan erkek profili ile tam dört yıl boyunca Evlenme vaadiyle kandırıldı. 4 yıl boyunca kendisini kandıran kişinin Serpil Karahasan isimli kadın olduğunu öğrenen ve bu kadına kıyafet, para ve telefon kaptıran talihsiz kadın, mahkemede kadının Etkin pişmanlıktan yararlanması ve daha az ceza alması için şikayetinden vazgeçti. Erkek profili ile kadını 4 yıl kandıran Serpil Karahasan'ı mahkeme 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verdi.

İstanbul Bağcılar'da yaşayan 34 yaşındaki kadın sosyal medya hesabından açılan erkek profili ile tam dört yıl boyunca Evlenme vaadiyle kandırıldı.  4 yıl boyunca kendisini kandıran kişinin Serpil Karahasan isimli kadın olduğunu öğrenen ve bu kadına kıyafet,  para ve telefon kaptıran talihsiz kadın,  mahkemede kadının Etkin pişmanlıktan yararlanması ve daha az ceza alması için şikayetinden vazgeçti.  Erkek profili ile kadını 4 yıl kandıran Serpil Karahasan'ı mahkeme 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verdi. 

Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi, 4 yıl boyunca erkek profili üzerinden 35 yaşındaki genç kadını kandıran Serpil Karahasan hakkında gerekçeli kararını açıkladı. “Kaan Yıldız” ismiyle Facebook üzerinden sahte hesap açan ve bu hesaptan etkilenen Şükran Ö. bir arkadaşlık kurarak 4 yıl boyunca evlilik vaadiyle kandıran kadın mahkemeden ceza aldı. 

HİÇ TELEFONDA KONUŞMADILAR
Erkek zannettiği Kaan Yıldız ile evlenmek niyetinde olan Şükran Ö. ne zaman telefonda ya da yüz yüze görüşmek istese Serpil Karahasan kendisini ablası olarak tanıtarak görüştü.  İddiaya göre Sözde kalan Yıldız Şükran Ö.’ye yazdı her mesajında ablasının kendisine çok beğendiğini söyleyerek, “Ailemiz için uygun bir eş adayısın. Bugüne kadar görüşüp konuştuğum kızlarla bir sonuç alamadım. Görüşmeden ve konuşmadan evlenmemiz daha hayırlı” sözleri ile ikna etti. 

4 YIL SONRA KANDIRILDIĞINI ANLADI
Erkek sandığı kadınla 4 yıl boyunca mesajlaşan kandırıldığını anlamayan Şükran Ö.  Serpil Kara Hasan zaman zaman kendisinden istediği para telefon ve kıyafet isteklerine de olumlu yanıt verdi.  Son olarak Serpil Kara Hasan'ı Şükran öğleden Galeri açmak için 300 bin lira istemesi üzerine kadın bu kadar parası olmadığını söyledi.  Bu defa da Şükran gönderdiği çıplak fotoğraflarla tehdit edildi.  Dolandırıldığını şüphelenen kadın polisle işbirliği yaparak Serpil Kara Hasan'ı 300 BİN liraya ayarladığını ve vereceğini söyledi.  Ayarlanan buluşmada sanık yakalandı.

MAHKEMEDE CEZASININ İNDİRİLMESİNE RAZI OLDU
Yargılanmasına ve bağışlanan Serpil Karahasanlı hakkında mahkeme Şükran Ö.’yü tehdit edip haksız menfaat elde etmeye çalışarak nitelikli dolandırıcılık ve şantaj suçlarını işlediğinin sabit olduğuna karar verdi.  Kararını açıklayan mahkeme heyeti kadını 5 yıl hapis veya 2000 gün Adli para cezasına çarptırdı.  Fakat soruşturma devam ettiği sırada sahiptir Kara Hasan'ın zararının giderilmesi ve Şükran Ö’nün de Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanma sana Rıza göstermesi üzerine Ceza 1 yıl 4 ay 20 gün hapis ve 555 gün Adli para cezasına çevrildi.  Ayrıca kadına şantaj suçundan onu hayat ve 4 gün Adli para cezası da verildi.

 

İstanbul bağcılar evlilik vaadi ile kandırdı dolandırıcılık son dakika son dakika haberi