Genç Kadın Sipariş Beklerken Kasiyere Göğüslerini Açtı, Ünlü Restoran Zinciri Bir Anda Karıştı!

TAKİP ET

İngiltere'de bulunan bir McDonald's restoranına gelen ve kasa önünde sipariş bekleyen bir çift ortalığı bir anda karıştırdı. Çift kasa önünde herkesin gözü önünde cinsel içerikli hareketler sergilerken genç kadının bir anda kıyafetini sıyırarak göğüslerini kasiyere göstermesi bütün müşterileri rahatsız etti.

İngiltere’de bulunan bir McDonald’s restoranına gelen ve kasa önünde sipariş bekleyen bir çift ortalığı bir anda karıştırdı. Çift kasa önünde herkesin gözü önünde cinsel içerikli hareketler sergilerken genç kadının bir anda kıyafetini sıyırarak göğüslerini kasiyere göstermesi bütün müşterileri rahatsız etti.

Olay, İngiltere’nin başkenti Londra’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir McDonald’s restoranına giden çift, kalabalığın arasında cinsel içerikli hareketler sergileyerek herkesi rahatsız etti. Oldukça rahatsız edici hareketler sergileyen çiftin uyuşturucu madde etkisi altında olduğu tahmin edildi.

KIYAFETİNİ ÇIKARARAK GÖĞÜSLERİNİ GÖSTERDİ

Çiftin birbirlerine yaptığı uygunsuz hareketler müşterileri bir hayli rahatsız ederken genç kızın bir anda kıyafetini sıyırarak göğüslerini açması ve kasiyere göstermesi rahatsızlığı iki katına çıkardı. Bu anlarda bazı müşteriler meraklı ve şaşkın gözlerle genci izlerken bazı müşterilerin büyük bir rahatsızlık duyarak restoranı terk ettiği görüldü.

ÇOCUKLU AİLELER RAHATSIZ OLDU

Londra’nın tam merkezinde meydana gelen bu olay, restoranın güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken restoranda bulunan bazı çocuklu ailelerin durumdan duyduğu rahatsızlığı verdikleri tepkilerle gösterdikleri görüldü. Bazı görgü tanıkları da çalışanların çifte müdahale etmediğini ve dışarı atmadığını iddia etti. Uygunsuz hareketler altında siparişini alan çiftin kendilerinin orayı terk ettiği öne sürüldü. Öte yandan restoran yetkililerinin yaşananlar üzerine polise haber verdikleri ancak polis gelene kadar çiftin ortadan kaybolduğu öğrenildi.