Genç Kadın, "Sana Sarkıntılık Edersem, Vur Beni" Diyen Sevgilisini Av Tüfeği İle Vurarak Öldürdü

TAKİP ET

Adana Kozan'da genç kadın, sevgilisinin "Sana sarkıntılık edersem, vur beni" sözleri üzerine av tüfeği ile vurarak sevgilisini öldürdü.

Adana Kozan'da genç kadın, sevgilisinin "Sana sarkıntılık edersem, vur beni" sözleri üzerine av tüfeği ile vurarak sevgilisini öldürdü. 

Adana'nın Kozan ilçesinde Muhammet Yıldırım isimli adam, aracından av tüfeğini alarak, sevgilisi Yeter A.’ya "Sana sarkıntılık edersem, beni vur" dedi. Yeter A., erkek arkadaşını av tüfeği ile vurarak öldürdü. 

ÇİFT ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI
Adana’nın Kozan ilçesi Işıklı Mahallesi'nde bulunan narenciye bahçesinde yaşanan olayda, kız kardeşi F.Y.'yle (18) birlikte kız arkadaşı Yeter A. ile konuşmak için buradaki eve giden Muhammet Yıldırım bir süre sonra sevgilisi ile tartışmaya başladı. 

"SARKINTILIK EDERSEM VUR BENİ" 
Bunun üzerine otomobilinde bulunan av tüfeğini alarak eve geri gelen Yıldırım sevgilisine, "Al bunu, sana sarkıntılık edersem, beni vur" dedi. Kısa süre sonra Yıldırım tarafından taciz edilen genç kadın, av tüfeğiyle Yıldırım'a ateş etti. Yıldırım, kanlar içerisinde yerde kalarak, olay yerinde hayatını kaybetti. 

"İKİ KADIN OLAY YERİNDEN KAÇTI”
Korkunç olayın ardından, Yeter A. ve Yıldırım'ın kız kardeşi F.Y. olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar, silah sesleri üzerine gittikleri Narenciye bahçesinde Yıldırım’ı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yıldırım'ın cenazesi Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olaydan sonra kaçan Yeter A. ve Yıldırım'ın kız kardeşi F.Y. gözaltına alındı. Cinayet şüphelisi Yeter A. karakolda yapılan sorgusunda, "Biz evlenecektik, bana sarkıntılık etti, öldürdüm" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. 

adana kozan cinayet av tüfeği yerel haberler adana haberleri