Gelinim Mutfakta Gizem ve İlayda neden yok? Gizem ve İlayda yarışmadan ayrıldı mı?

TAKİP ET

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yeni bölümleriyle izleyici karşısına geçen ve severek takip edilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da Gizem ve İlayda'nın günlerdir ekranda olmaması merak uyandırdı.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yeni bölümleriyle izleyici karşısına geçen ve severek takip edilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’da Gizem ve İlayda’nın günlerdir ekranda olmaması merak uyandırdı. Yarışmanın sıkı takipçileri favori yarışmacılar arasında olan Gizem ve İlayda’nın neden ekranda olmadığını araştırmaya devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta yarışmacıları Gizem ve İlayda neden yarışmada yok? Gizem ve İlayda yarışmadan ayrıldı mı? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta Gizem ve İlayda Neden Yok?

Gündüz kuşağının sevilen programları arasında yer alan ve büyük bir ilgiyle izlenen Gelinim Mutfakta, yepyeni bölümleri ve en iddialı yarışmacılarıyla yoluna kaldığı yerden devam ediyor. Son günlerde yarışmayla ilgili merak edilen konular bir hayli artarken, özellikle Gizem ve İlayda’nın neden ekranda yer almadığı merak konusu oldu. Gizem ve Semra Hanımın sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan ayrıldığı belirtildi. Yine İlayda ve kayınvalidesi Gülcan Hanımın da programdan çekilme kararı aldıkları öğrenildi. Gülcan Hanım programdan çekilme sebeplerinin annesinin yaşadığı rahatsızlık olduğunu açıkladı. 


Gelinim Mutfakta İlayda Kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında en dikkat çeken isimlerden biri olarak gösterilen İlayda Doğan, 26 yaşında ve İç Mimarlık mezunudur. Kuyumculuk sektöründe tasarımcı olarak çalışmakta olan İlayda, hırslı ve inatçı yapısıyla ön plana çıkıyor.


Gelinim Mutfakta Gizem Kimdir?

Aslen Ankaralı olan Gizem Sancaktar, 27 yaşında ve 1.5 yıllık evli. Her zaman olaylara pozitif yaklaşmayı sevdiğini belirten Gizem, kitap okumayı ve rap müziği çok seviyor ve hızlı konuşmasının sebebini buna bağlıyor. 

gelinim mutfakta ilayda gizem kanal d