Gelinim Mutfakta'da yeni sezon başlıyor! 14 Eylül 2020 Gelinim Mutfakta birincisi

TAKİP ET

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlarda yeniden yerini alan sevilen yarışma Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonu bugün başlıyor. 

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlarda yeniden yerini alan sevilen yarışma Gelinim Mutfakta’nın yeni sezonu bugün başlıyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışma programları arasında olan ve hem konsepti hem de eğlenceli bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Gelinim Mutfakta’nın bugünkü bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Eylül 2020’de neler yaşandı? Bugün hangi yarışmacı en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazandı? İşte detaylar…

Yeni Sezon Başlıyor

Geçtiğimiz sezonlarda Fatih Ürek’in muhteşem sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’nın yeni sezonunda bir başka sevilen sunucu Onur Büyüktopçu yer alacak. Fatih Ürek’İn başka bir proje sebebiyle ayrıldığı yarışmada Onur Büyüktopçu’nun da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor. 


‘Bomba Gibi Geliyoruz’

Gelinim Mutfakta’nın yeni sezon sunucusu olan Onur Büyüktopçu, yeni projesi için çok heyecanlı olduğunu söylemiş ve şahane giden bir işin kendisine emanet edildiğini ifade etmişti. Programın çekimlerine başlandığını belirten Büyüktopçu, birbirinden iddialı yarışmacılar olduğunu söyleyerek ‘Bomba gibi geliyoruz’ sözlerine yer vermişti. 

Gelinim Mutfakta 14 Eylül 2020’de Neler Yaşandı?

Gelinim Mutfakta 14 Eylül 2020 Pazartesi gününde yeni sezonun ilk bölümünde yaşananlar merakla araştırılıyor. Bugün Gelinim Mutfakta'nın yenis ezonunun ilk bölümünde gelinlerin yaptığı yemeklerin tadına bakan kayınvalideler ve yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu puanlarını verdi. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugün aldığı toplam puanları aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 22

Miray- 16

İlayda- 16

Ayşe-10 

Kayınvalideler ve sunucu Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlar toplamında bugün toplamda 22 puana ulaşan Zeynep gün birinciliğinin ve çeyrek altının sahibi oldu. 


 

gelinim mutfakta yeni sezon