Gelinim Mutfakta 8 Ocak 2021 kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim birinci oldu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da Seda Sayan'lı ilk hafta bomba gibi devam ediyor.

Kanal D ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da Seda Sayan'lı ilk hafta bomba gibi devam ediyor. Yeni sunucuSeda Sayan'ın renk kattığı sevilen yarışmada bir haftanın finali daha geldi çattı. Tüm hafta boyunca el lezzetlerini yarıştıran ve en iyisi olabilmek için çaba sarf eden gelinler arasından kimin yarışmada kalıp kimin eleneceği bugünkü bölümde belli olacak. Peki, Gelinim Mutfakta 8 Ocak 2021 Cuma gününde haftanın finalinde kim birinci oldu? Bu hafta yarışmadan kim elendi? İşte tüm detaylar...

Gelinim Mutfakta'da Birincilik Yarışı

Seda Sayan'ın renkli sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da bir haftanın finali heyecanı daha geldi çattı. Yarışmacılar yine tüm hafta boyunca kendilerine verilen menüleri en iyi şekilde ortaya çıkararak en yüksek puanları toplamak için mücadele etti. Bugün 8 Ocak 2021 Cuma gününde haftanın finali bölümünde Gelinim Mutfakta yarışmacılarının tüm hafta boyunca aldıkları toplam puanlar açıklanacak ve alınan toplam puanlara göre haftanın birincisi olan yarışmacı belli olacak. Öte yandan tüm hafta boyunca rakiplerine göre en düşük puanı alan yarışmacı programa veda edecek.


Gelinim Mutfakta 8 Ocak 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta 8 Ocak 2021 Cuma haftanın finali bölümünde henüz yarışmacıların bugün aldıkları puanlar açıklanmadı. Yarışmacıların bugünkü puanları açıklandıktan sonra tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplamı da açıklanacak ve buna göre haftanın birincisi olan ve 5 adet altın bileziği kazanan yarışmacı belli olacak.
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının tüm hafta boyunca aldığı puanları aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 86

Özlem- 55

Aysun- 78

Gizem- 84

Tüm hafta boyunca alınan puanlar toplamının açıklanmasıyla haftanın birincisi de belli oldu.  Bu hafta rakiplerini geride bırakarak en yüksek puanı alan yarışmacı Zeynep oldu. Zeynep, toplamda aldığı 86 puanla haftanın birincisi ve 5 adet altın bileziğin sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta 8 Ocak 2021 Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki final bölümünde elenen yarışmacı belli oldu. Bu hafta en düşük puanda kalan Özlem, toplamda aldığı 55 puanla yarışmaya veda eden isim oldu. 



 

gelinim mutfakta ocak eleme birinci seda sayan