Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2020 çeyrek altını kim aldı?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında sevilen sunucu Onur Büyüktopçu'nun enerjili sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve yine lezzet dolu bir gün başlıyor.

Kanal D ekranlarında sevilen sunucu Onur Büyüktopçu’nun enerjili sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da yepyeni ve yine lezzet dolu bir gün başlıyor. İddialı ve bir o kadar da el lezzeti yüksek 4 gelinin birbiriyle yarıştığı programda bugünün menüsü kadar alınacak puanlarda merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2020 Perşembe günü puan tablosu açıklandı mı? Bugünün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim aldı? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta’da Bugünün Yemeği

Gelinim MUutfakta’da gelinler bugün ‘Kesme Aşı’ yapacak. Kesme aşı için malzemeler açıklandı. Bugün en leziz tadı ortaya çıkaran gelin en yüksek puanın sahibi olacak ve çeyrek altını kazanacak.
Kesme Aşı İçin Malzemeler

-    1 su bardağı mercimek

-    1 adet kuru soğan

-    1 yemek kaşığı domates salçası

-    1 tutam tuz

-    1 tutam karabiber

-    2 çorba kaşığı sıvı yağ

-    1 çorba kaşığı tereyağı

-    1 tatlı kaşığı nane

-    1 tatlı kaşığı toz biber

Erişte İçin

-    1 buçuk su bardağı un

-    Yarım bardak su

-    1 adet yumurta

-    1 tutam tuz


Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2020 Perşembe günü puanları henüz belli olmadı. Gelinler kendilerine verilen menüyü hazırladıktan sonra kayınvalideler tadımlara geçecek ve hangi tabak hangi geline ait bilmeden yaptıkları tadımlar sonucunda puanlarını verecek. Son olarak Onur Büyüktopçu’nun da tadına baktığı yemeklere vereceği puanların ardından günün puan tablosu açıklanacak. Puanlar belli olduktan sonra detayları haberimizin devamında sizlere aktaracağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Aysun- 15

Ayşe- 19

Zeynep- 10

İlayda- 18

Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2020 Çeyrek Altın Kimin Oldu?

Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2020 Perşembe gününde haftanın finaline sadece 1 gün kala günün birincisi belli oldu. Bugün kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlarla en yüksek puana sahip olan yarışmacı Ayşe oldu. Toplamda 19 puan alan Ayşe, hem günün birincisi hem de çeyrek altının sahibi olurken yarışmanın başarılı ismi Zeynep ise 10 puanla günü sonuncu sırada tamamladı.


 

gelinim mutfakta puan