Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2020 puan tablosu

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha yine enerji dolu bir bölümle başlıyor. 

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta’da yepyeni bir gün daha yine enerji dolu bir bölümle başlıyor. Ekranların en çok altın dağıtan yarışma programı Gelinim Mutfakta’da bugün yemek konusunda birbirinden iddialı olan yarışmacılar yine en lezzetli yemeği çıkararak en yüksek puanı almak için mücadele verecek. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2020 menüsünde ne var? Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2020 puan tablosu açıklandı mı? Bugünün birincisi kim oldu? İşte detaylar…

Gelinim Mutfakta’da Rekabet Devam Ediyor

Gelinim Mutfakta’da yeni hafta hem rekabet dolu hem de eğlence dolu bölümleriyle devam ediyor. 4 ayrı gelin kendi el lezzetlerini konuşturuyor ve her gün birinci olabilmek için mücadele veriyor. Her gün hanesine yüksek puan yazdırmak ve çeyrek altının sahibi olmak için çabalayan gelinler bugün yine en lezzetli tabağı çıkarmak ve kayınvalidelerden en yüksek puanı almak için çabalayacak. 

Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2020 Çarşamba günü puanlaması henüz yapılmadı. Gelinler tabaklarını hazırladıktan sonra kayınvalideler tadımları yapacak ve en çok beğendiği tabağa en yüksek puanlarını verecekler. Gelinlerin bugün aldıkları puanlar açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 18

İlayda- 17

Aysun- 13

Ayşe- 12



Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2020 Çeyrek Altın Kimin Oldu? 

Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2020’de birinci olan yarışmacı puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün en lezzetli yemeği çıkaran ve tadımlarda en yüksek puanı alan yarışmacı toplamda 18 puanla Zeynep oldu. Hem kayınvalidelerden hem de sunucu Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı alan yarışmacı gün birinciliğini ve çeyrek altını kazandı. Bugün rakiplerinin gerisinde kalan ve toplamda 12 puan alan iddiaı yarışmacılardan Ayşe ise günü sonuncu sırada tamamladı. 


 

gelinim mutfakta birinci