Gelinim Mutfakta 7 Aralık 2020 puan tablosu açıklandı

TAKİP ET

Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının bugün bölümü yine heyecanla takip edildi.

Onur Büyüktopçu’nun muhteşem sunumuyla hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının bugün bölümü yine heyecanla takip edildi. Birbirinden hünerli ve yemek konusunda iddialı gelinler bugün yine kendilerine verilen menüyü en lezzetli şekilde ortaya çıkarabilmek için kıyasıya yarıştı. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Aralık 2020 puan durumu nasıl oldu? Gelinim Mutfakta 7 Aralık 2020 çeyrek altın kime gitti? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta 7 Aralık Puan Tablosu

Lezzet yarışının hız kesmeden devam ettiği yarışma olan Gelinim Mutfakta’da bugün yine birinci olan yarışmacı bir çeyrek altının sahibi oldu. Birbirinden iddialı 4 gelinin en iyi lezzeti ortaya çıkarabilmek için verdiği mücadele de bugünün kazananı da belli oldu ve kayınvalidelerin yaptıkları tadımın ardından puanlar açıklandı. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 7 Aralık Salı gününe ait puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.


Gizem- 21

İlayda- 19

Aysun- 14

Gamze- 10


Gelinim Mutfakta 7 Aralık Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Bugün verilen puanların ardından yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu birinci olan gelini açıkladı. Günlük puan tablosuna göre haftanın ikinci gününde en yüksek puanı alan yarışmacı toplamda 21 puanla Gizem oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Bugün rakiplerine göre en az puanı alan Gamze ise toplamda aldığı 10 puanla günü sonuncu sırada tamamladı.



 

gelinim mutfakta kanal d puan onur büyüktopçu