Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2020 birincisi

TAKİP ET

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve rekabet dolu bir bölüm daha başladı. Ekranların sevilen yarışma programında bugün hangi yarışmacının birinci olacağı merak ediliyor.

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da yepyeni ve rekabet dolu bir bölüm daha başladı. Ekranların sevilen yarışma programında bugün hangi yarışmacının birinci olacağı merak ediliyor. Ekranların en çok altın dağıtan yarışma programı Gelinim Mutfakta’da birbirinden hırslı ve hünerli yarışmacılar en iyisi olabilmek için çaba sarf ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2020’de günün menüsü ne? Bugünün puan tablosu açıklandı mı? Bugün hangi yarışmacı çeyrek altını kazandı? İşte tüm detaylar…

Günün Menüsü

Gelinim Mutfakta’da 6 Ekim 2020 Salı gününü menüsü açıklandı. Yarışmacılar bugün ‘Ürgüp Köfte’ yapacaklar. Yarışmacılar bu yemeği daha önce hiç yapmadıklarını söylerken nasıl bir lezzet ortaya çıkacağı merak edilmeye başlandı. 

Ürgüp Köfte Malzemeleri

-    400 gr. orta yağlı kıyma

-    2 adet orta boy patates

-    1 adet kuru soğan

-    1 adet yumurta

-    1 tutam tuz

-    1 tutam karabiber

-    1 tutam kimyon

-    4 çorba kaşığı un

-    Yarın litre sıvı yağ



Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2020 Salı gününün puan tablosu henüz açıklanmadı. Gelinlerin bugün aldığı puanlar kayınvalidelerin tadımlarının ardından belli olacak. Bugünün puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Aysun- 20

Zeynep- 15

İlayda- 15

Ayşe- 10

Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2020 Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2020 Salı gününün birinci olan yarışmacısı puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün toplamda 20 puana ulaşan Aysun günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olurken toplamda 10 puan alan ve rakiplerinin gerisine düşen Ayşe ise günü sonuncu sırada tamamladı.



 

gelinim mutfakta birinci