Gelinim Mutfakta 5 Ekim 2020 puanları

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve yine bomba gibi bir hafta başladı. Sunucu Onur Büyüktopçu'nun enerjisiyle ekrana gelen sevilen yarışmada bugün neler yaşandığı ve puan tablosu merakla araştırılmaya başlandı.

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yepyeni ve yine bomba gibi bir hafta başladı. Sunucu Onur Büyüktopçu’nun enerjisiyle ekrana gelen sevilen yarışmada bugün neler yaşandığı ve puan tablosu merakla araştırılmaya başlandı. Birbirinden maharetli 4 gelinin el lezzetlerini yarıştırdığı, kayınvalidelerinin ise tamamen damak zevkleriyle onları puanladığı muhteşem yarışmada bugün yine heyecan dolu bir bölüm izleyiciyle buluştu. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Ekim 2020 puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 5 Ekim 2020 çeyrek altının sahibi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta’da Günün Menüsü

Gelinim Mutfakta’da 5 Ekim 2020 Pazartesi gününde haftanın ilk gününde en merak edilenlerden biri de menü oldu. Gelinler bugün ‘Harem Güveci’ ile en yüksek puanları almak için mücadele verdi. 

Harem Güveci Malzemeleri

-    250 gram kuzu kuşbaşı

-    1 adet kırmızı biber

-    2 adet yeşil biber

-    1 adet kuru soğan

-    1,5 su bardağı arpa şehriye

-    1 tatlı kaşığı biber salçası

-    1 tatlı kaşığı domates salçası

Beşamel Sosu İçin Malzemeler

-    1 yemek kaşığı tereyağı

-    1 yemek kaşığı un

-    Yarım su bardağı süt

-    Bir tutam tuz

-    Üzeri için rendelenmiş kaşar



Yeni Yarışmacılar Dahil Oldu

Gelinim Mutfakta 5 Ekim 2020 Pazartesi gününde elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar dahil oldu. Bugün yarışmaya Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan dahil oldu. 

Gelinim Mutfakta 5 Ekim 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta’da 5 Ekim 2020 Pazartesi günü puan tablosu belli oldu. Gelinim mutfakta yarışmacılarının puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Zeynep- 22

Ayşe- 20

İlayda- 17

Aysun- 5



Gelinim Mutfakta 5 Ekim 2020 Çeyrek Altın Kimin Oldu?

Gelinim Mutfakta 5 Ekim 2020 Pazartesi gününde en yüksek puanı alan Zeynep, toplamda 22 puanla çeyrek altının sahibi oldu ve yeni haftaya avantajlı bir şekilde başladı. 

 

gelinim mutfakta puan