Gelinim Mutfakta 4 Ocak Pazartesi puanları! Gelinim Mutfakta 4 Ocak Pazartesi birinci kim oldu?

TAKİP ET

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağına ayrı bir renk katan yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve bomba gibi bir hafta başlıyor.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağına ayrı bir renk katan yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni ve bomba gibi bir hafta başlıyor. Sunucu Onur Büyüktopçu'nun vedasının ardından yoluna Seda Sayan'la devam edecek olan sevilen programda bu hafta neler olacağı merakla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Ocak 2021 Pazartesi günü puanları açıklandı mı? Haftanın ilk gününde birinci kim oldu? Çeyrek altın bugün hangi yarışmacıya gitti? İşte tüm detaylar...

Seda Sayan Dönemi Başlıyor

Geride bıraktığımız dönemlerde Fatih Ürek'in sunumuyla ekrana gelen sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, Fatih Ürek'in ardından sempatik sunucu Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekran hayatına devam etmişti. Şimdi gündüz kuşağının renkli ve heyecan dolu yarışmasında yepyeni bçr döneme adım atıldı. Onur Büyüktopçu'nun vedasının ardından programın sunuculuğuna seda Sayan getirildi. Ünlü sanatçı bugünden itibaren Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu olarak ekranlarda olacak.


Gelinim Mutfakta 4 Ocak 2021 Puanları

Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta yine gümbür gümbür başlarken henüz bugünün puan tablosu açıklanmadı. Gelinlerin 4 Ocak 2021 Pazartesi günkü puanları açıklanır açıklanmaz haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız...
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 4 Ocak 2021 Pazartesi gününe ait puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Aysun- 17

Gizem- 21

Zeynep- 20

Özlem- 7

Gelinim Mutfakta 4 Ocak 2021 Birincisi 

Gelinim Mutfakta 4 Ocak 2021 Pazartesi günün birincisi ve çeyrek altının sahibi puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün rakiplerine göre en yüksek puanı alan Gizem, 21 puanla gün birinciliğinin ve çeyrek altının sahibi oldu. Özlem ise toplamda aldığı 7 puanla günü sonuncu sırada tamamladı.

gelinim mutfakta seda sayan ocak puan birinci