Gelinim Mutfakta 4 Kasım 2020 birincisi ve puan tablosu

TAKİP ET

Ekranların en çok altın dağıtan yarışması Gelinim Mutfakta bugün yayınlanan yeni bölümüyle yine fırtına gibi esti. En marifetli yarışmacıların kıyasıya mücadelesini ekrana taşıyan yarışmada bugün yine bir kişi günün birincisi olarak çeyrek altını yakasına taktı.

Ekranların en çok altın dağıtan yarışması Gelinim Mutfakta bugün yayınlanan yeni bölümüyle yine fırtına gibi esti. En marifetli yarışmacıların kıyasıya mücadelesini ekrana taşıyan yarışmada bugün yine bir kişi günün birincisi olarak çeyrek altını yakasına taktı. Hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışmasında heyecan ve rekabet kızışarak devam ederken bugün yine en leziz yemeği yapan yarışmacı en yüksek puanın sahibi oldu ve hanesine bir çeyrek altın daha ekledi. Pek, Gelinim Mutfakta 4 Kasım 2020 Çarşamba gününün birincisi kim oldu? Bugün hangi yarışmacı çeyrek altını kazandı? İşte tüm detaylar…

Bugünün Yemeği Tavuklu Saray Pilavı

Gelinim Mutfakta’da günün yemeği ‘Tavuklu Saray Pilavı’ olarak açıklandı. Günün yemeğini en lezzetli şekilde yapmak için kolları sıvayan yarışmacılar kendilerine verilen sürede kayınvalidelerinden tüyolar alarak yemeği yapmaya başladı. 4 yarışmacının da bu yemekte kendine epey gücendiği ekranlara yansıdı.


Gelinim Mutfakta 4 Kasım 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 4 Kasım 2020 Çarşamba gününün puan tablosu açıklandı. İzleyicinin yakından takip ettiği yarışmada bugün en yüksek puanı alan isim belli oldu. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

İlayda- 18

Gizem- 23

Ezgi- 9

Aysun- 14

Gelinim Mutfakta 4 Kasım 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta’da günlük puan tablosunun açıklanmasıyla günün birinci olan yarışmacısı da belli oldu. Bugün toplam 23 puan toplayan Gizem günün birincisi olurken çeyrek altını almaya da hak kazandı. Ezgi ise toplamda aldığı 9 puanla rakiplerinin gerisinde kaldı ve günü sonuncu sırada bitirdi. 


 

gelinim mutfakta birinci puan