Gelinim Mutfakta 4 Eylül Çeyrek Altını Hangi Gelin Kazandı, Günün Birincisi Kim Oldu?

TAKİP ET

Hafta içi Kanal D'de izleyicileriyle her gün buluşan Gelinim Mutfakta 4 Eylül yeni bölümde çeyrek altını kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Fatih Ürek'in sunduğu yarışma programında zaman zaman gelinler ve kayınvalidelere arasında tansiyonda yükseliyor. Mutfakta yemeklerini yapan gelinler her gün bir çeyrek altının sahibi olmak için yarışırken aynı zamanda haftanın finalinde verilen beş bilezik ödülünü kazanmak için de çaba harcıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Eylül yeni bölümde neler yaşandı? Gelinim Mutfakta 4 Eylül son bölümde günün birincisi kim oldu? 4 Eylül Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Hafta içi Kanal D'de izleyicileriyle her gün buluşan Gelinim Mutfakta 4 Eylül yeni bölümde çeyrek altını kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Fatih Ürek’in sunduğu yarışma programında zaman zaman gelinler ve kayınvalidelere arasında tansiyonda yükseliyor. Mutfakta yemeklerini yapan gelinler her gün bir çeyrek altının sahibi olmak için yarışırken aynı zamanda haftanın finalinde verilen beş bilezik ödülünü kazanmak için de çaba harcıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Eylül yeni bölümde neler yaşandı? Gelinim Mutfakta 4 Eylül son bölümde günün birincisi kim oldu? 4 Eylül Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim mutfakta yaz aylarında gösterdiği başarıyı yeni sezonda da sürdürüyor. Artık yavaş yavaş Eylül ayının gelmesiyle birlikte yeni yapımları ekranlarında boy göstermeye başlarken, Gelinim Mutfakta yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Eylül 2018 yeni bölümde Çeyrek altını kim kazandı? 4 Eylül gelinim mutfakta yeni bölümde günün birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta son bölümde yaşananlar...

GELİNİM MUTFAKTA 4 EYLÜL GÜNÜN YEMEĞİ
Gelini mutfakta 4 Eylül yeni bölümde Gelinler bugün Kabaklı köfte yapacak. Gelinlerden istenen kabaklı köfte yemeğinin malzemeleri şu şekilde;

1 adet kabak Bir küçük boy soğan 1 adet yumurta 1/ 3 demet maydanoz 3 yemek kaşığı zeytinyağı 350 gram dana kıyma 1 diş sarımsak 4 yemek kaşığı galeta unu 1 tatlı kaşığı tuz Bir çay kaşığı karabiber Bir çay kaşığı toz biber Pişirmek için bir çay bardağı zeytinyağı.

Kayınvalideler gelinlere yapacakları Yemek konusunda 90 saniye boyunca tüyo verdi ve daha sonra Gelinler kendilerine verilen süre içerisinde bu yemekleri tamamladı.

GELİNİM MUTFAKTA 4 EYLÜL GÜNÜN PUANLAMASI
4 Eylül gelinim mutfakta
yeni bölümde Gelinler yemeklerini bitirdikten sonra kayınvalidelerin puanlamaları başladı. ilk Olarak bu hafta yarışmaya dahil olan Esra'nın kayınvalidesi Perihan Hanım puanlama yapacak. 
Perihan Hanım puanlaması;
Burcu: 3 puan
Ezgi:  2 puan
Ayşenur: 5 puan
Esra: 1 puan
Nermin Hanımın Puanlaması;
Burcu: 1 puan
Ezgi:  5 puan
Ayşenur: 1 puan
 Esra: 1 puan
Reyhan Hanımın Puanlaması
Burcu: 2 puan
Ezgi:  5 puan
Ayşenur: 2 puan
Esra: 1 puan
Nurten Hanımın Puanlaması
Burcu: 2 puan
Ezgi:  5 puan
Ayşenur: 1 puan
Esra: 3 puan

GELİNİM MUTFAKTA 4 EYLÜL GÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta 4 Eylül günün birincisi toplamda 17 puan alan Ezgi oldu ve çeyrek altını kazandı. Günün sonuncusu ise 6 puan alan Esra ve Burcu oldu. 

 

Gelinim Mutfakta 4 Eylül 2018 4 Eylül gelinim mutfakta Gelinim Mutfakta 4 Eylül Gelinim Mutfakta 4 Eylül çeyrek altın Gelinim Mutfakta 4 Eylül günün birincisi gelinim mutfakta son bölüm gelinim mutfakta