Gelinim Mutfakta 31 Aralık 2020 puan tablosu! Gelinim Mutfakta 31 Aralık 2020 birincisi kim?

TAKİP ET

Hafta içi her gün yayınlanan ve hem eğlendirip hem de farklı lezzetleri evlerinize taşıyan sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da haftanın finali öncesi bomba gibi bir bölüm daha ekranlarda yerini alıyor.

Hafta içi her gün yayınlanan ve hem eğlendirip hem de farklı lezzetleri evlerinize taşıyan sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da haftanın finali öncesi bomba gibi bir bölüm daha ekranlarda yerini alıyor. En yüksek puanları toplayarak haftanın birincisi olmak ve 5 adet altın bileziği kazanmak için kıyasıya mücadele veren gelinler ve onlara puan veren kaynvalideler bugün yine yeni bir mücadeleye hazır bir şekilde bekliyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta 31 Aralık 2020 Perşembe günü puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta'nın bugünkü birincisi im oldu? Bugün çeyrek altın kime gitti? İşte tüm detaylar...

Gelinim Mutfakta'da Yılbaşı Coşkusu

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde yılbaşı coşkusu yaşanıyor. 2020'nin son gününde yine enerji dolu olan yarışmacılar yılbaşo coşkusunu hem yaşıyor hem de ekran başındaki izleyiciye yaşatıyor. Yılbaşı coşkusunun tüm yarışmacıları sardığı programın bugünkü bölümüne konuk olacak isimler hem Gelinim Mutfakta yarışmacılarına hem de ekran başındaki izleyiciye büyük bir müzik şöleni yaşatacak.


Gelinim Mutfakta 31 Aralık 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 31 Aralık 2020 Perşembe gününün puan tablosu henüz açıklanmadı. Yarışmacılar bugün kendilerinden istenen menüyü hazırladıktan sonra tadım bölümüne geçilecek ve tadımlarını yapan kayınvalideler gelinlere puanlarını verecek. Bugünün puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız...
Gelinin Mutfakta yarışmacılarının 31 Aralık 2020 puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeynep- 19

Aysun- 17

Özlem- 17

Şeyma- 14



Gelinim Mutfakta 31 Aralık 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü birincisi puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün toplamda 19 puanın sahibi olan Zeynep gün birincisi ve çeyrek altının sahibi oldu. Yeni yarışmacı Şeyma ise toplamda aldığı 14 puanla günü sonuncu sırada tamamladı.

gelinim mutfakta puan birinci aralık yılbaşı