Gelinim Mutfakta 30 Eylül 2020 çeyrek altın kime gitti?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın üçüncü gününde yaşananlar merakla araştırılırken bugün çeyrek altını hangi gelinin kazandığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta’da yeni haftanın üçüncü gününde yaşananlar merakla araştırılırken bugün çeyrek altını hangi gelinin kazandığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Birbirinden hünerli 4 gelinin ve onların yemeklerini tamamen damak zevkleriyle puanlayan kayınvalidelerin büyük bir mücadele verdiği Gelinim Mutfakta’da lezzet yarışı hız kesmeden devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Eylül 2020 Çarşamba günü puanları belli oldu mu? Gelinim Mutfakta 30 Eylül 2020 birincisi kim oldu? Çeyrek altın bugün hangi geline gitti? İşte tüm detaylar…

Bugün Menüde İçli Köfte Vardı

Onur Büyüktopçu’nun mükemmel sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün kanal D ekranlarını renklendirmeye devam ederken programda gelinlerden her gün farklı bir menü isteniyor. Yarışmanın bugünkü bölümünde menüde içli köfte vardı. Kendilerine verilen içli köfte menüsünü yerine getiren gelinlerin tabaklarını tamamen damak zevklerine göre puanlayan kayınvalideler en çok beğendikleri tabağa 5 puan verdi. Sunucu Onur Büyüktopçu’nun da tadımını yapmasının ardından verdiği puanlarla günün birincisi ve çeyrek altının sahibi belli oldu.



Gelinim Mutfakta 30 Eylül 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 30 Eylül 2020 puan tablosu açıklandı. Bugün en iyi içli köfteyi yaparak en yüksek puanları toplayan gelinin kim olduğu belli oldu. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 30 Eylül 2020 Çarşamba gününe ait puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

İlayda- 18

Zeynep- 14

Ümran- 8

Ayşe- 22

Gelinim Mutfakta Çeyrek Altının Sahibi

Gelinim Mutfakta’da 30 Eylül 2020 Çarşamba gününde Ayşe, toplamda 22 puan alarak rakiplerini geride bırakmayı başardı ve bugün çeyrek altının kazananı oldu. Ümran ise toplamda 8 puan alarak günü sonuncu tamamladı.


 

gelinim mutfakta puan