Gelinim Mutfakta 3 Kasım 2020 kim birinci oldu?

TAKİP ET

Ekranların sevilen yüzü Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan ve eğlence hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden iddialı 4 gelinin çeyrek altın ve bilezikler için verdiği mücadele hafta içi her gün ekrana yansıyor.

Ekranların sevilen yüzü Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan ve eğlence hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden iddialı 4 gelinin çeyrek altın ve bilezikler için verdiği mücadele hafta içi her gün ekrana yansıyor. Yeni haftanın ilk gününe yine büyük bir enerjiyle başlayan yarışmacılar yeni haftanın ikinci gününde de yine oldukça iddialı. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Kasım 2020 Salı gününün puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 3 Kasım 2020 birincisi kim oldu? Bugün çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar…

Dünün Birincisi İlayda Olmuştu

Geçtiğimiz hafta Cuma günü haftanın finali bölümünde Gelinim Mutfata’ya veda eden isim yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Zeynep ve kayınvalidesi Yasemin Hanım olmuştu. İki iddialı ismin yarışmadan elenmesinin ardından dün Gizem ve kayınvalidesi Semra Hanım yarışmaya dahil olmuştu. Yeni haftanın ilk günü olan ve haftaya avantajlı başlamak için oldukça büyük önem taşıyan Pazartesi gününün birincisi ise yine yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan İlayda oldu. 


Gelinim Mutfakta 3 Kasım 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta’da 3 Kasım 2020 Salı gününde henüz yarışmacıların aldıkları puanlar açıklanmadı. Kayınvalideler tadımlarını yapıp puanlarını verdikten hemen sonra gelinlerin günlük puan tablosu açıklanacak. Detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 3 Kasım 2020 puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

İlayda- 18

Gizem- 11

Aysun- 18

Ezgi-  18

Gelinim Mutfakta 3 Kasım 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugünün birinci olan ismi açıklandı. Bugün üç gelin aynı puanı alarak günün birincisi oldu. İlayda, Aysun ve Ezgi yaptıkları 'Tahinli Ispanaklı Saç Böreği' ile toplamda 18 puan aldı. Bu üç isim arasından çeyrek altını yakasına takan isim ise Aysun oldu. Yarışmaya yeni katılan Gizem ise bugün aldığı toplam 11 puanla günü sonuncu bitirdi.

 

gelinim mutfakta puan birinci