Gelinim Mutfakta 29 Aralık 2020 birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan tablosu

TAKİP ET

Hafta içi her gün Kanal D'de ekrana gelen sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci günü yine gümbür gümgür bir bölümle evlerinize konuk oluyor.

Hafta içi her gün Kanal D’de ekrana gelen sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yeni haftanın ikinci günü yine gümbür gümgür bir bölümle evlerinize konuk oluyor. Her biri birbirinden iddialı 4 gelinin el lezzetlerini yarıştırdığı sevilen yemek yarışmasında bugün yine hm birinci olmak hem de çeyrek altını kazanma mücadelesi verilecek. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Aralık 2020 Salı günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 29 Aralık 2020 Salı gününün puan tablosu açıklandı mı? İşte tüm detaylar...

Rekabet Her Geçen Gün Daha Da Büyüyor

Yayınlanan yeni bölümleriyle herkesi ekran başına toplayan ve her gün yeni bir lezzete imza atan Gelinim Mutfakta yarışmasında en iyi lezzeti ortaya çıkarabilmek için mücadele veren gelinler arasındaki büyük rekabet hız kesmeden devam ediyor. Her gün kendilerine verilen menüyü en başarılı şekilde çıkarabilmek ve günün birincisi olarak yakalarına çeyrek altını takabilmek için büyük bir mücadele veren yarışmacıların hedefi ise hafta içi topladıkları puanlarla haftanın finalinde birinci olmak ve 5 adet altın bileziği kazanarak yarışmada kalabilmek.


Gelinim Mutfakta 29 Aralık 2020 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugüne ait puan tablosu henüz açıklanmadı. Yarışmacılar bugünkü yemeklerini tamamladıktan sonra kayınvalideler hangi tabak hangi geline ait bilmeden sırayla tadıma geçecek ve her bir tabaktaki yemeğin tadına bakarak puanlarını verecek. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Aysun- 17

Zeynep- 17

Özlem- 13

Şeyma- 8


Gelinim Mutfakta 29 Aralık 2020 Birincisi

Gelinim Mutfakta’da yarışmacıların günlük puan tablosunun açıklanmasının ardından günün birincisi ve çeyrek altının sahibi de belli oldu. Bugün Zeynep ve Aysun toplamda 17 puan alarak eşitliğe sahip oldu. Çeyrek altının ve gün birinciliğinin sahibi ise Zeynep oldu. Bugün günü sonuncu tamamlayan yarışmacı ise 8 puanla Şeyma oldu.

 

gelinim mutfakta birinci çeyrek altın puan