Gelinim Mutfakta 28 Eylül 2020 çeyrek altın kimin oldu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta yepyeni bir haftaya yine muhteşem bir enerjiyle başlıyor. Yeni haftanın ilk gününde muhteşem bir menüyle izleyici karşısına çıkan programda gelinler yine hünerlerini kendilerine verilen süre zarfında sergilemeye çalışacaklar.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta yepyeni bir haftaya yine muhteşem bir enerjiyle başlıyor. Yeni haftanın ilk gününde muhteşem bir menüyle izleyici karşısına çıkan programda gelinler yine hünerlerini kendilerine verilen süre zarfında sergilemeye çalışacaklar. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen ve herkes tarafından severek takip edilen Gelinim Mutfakta’da yeni hafta yine heyecan dolu yeni bir bölümle başladı. Peki, Gelinim Mutfakta’da bugünkü menüde ne var? Gelinim Mutfakta 28 Eylül 2020 Pazartesi puanları açıklandı mı? Gelinim Mutfakta’da bugün çeyrek altının sahibi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Menüde Mantı Var

Gelinim Mutfakta’da yeni haftanın ilk gününde yarışmacıların menüsü ‘Mantı’ oldu. Gelinler bu zorlu menüyü en lezzetli şekilde çıkarabilmek için her şeylerini ortaya koyarken yarışmacılar arasındaki rekabet yeni bölümde de kendisini gösterdi. Öte yandan geçtiğimiz hafta Cuma gününde haftanın finalinde elenen yarışmacının yerine gelen yeni yarışmacı Ümran’ın yarışmanın ilk gününde nasıl bir performans sergileyeceği herkes tarafından merak edildi. Ümran ve Kayınvalidesi Fatoş Hanı yeni haftanın yeni yarışmacıları oldu. 


Gelinim Mutfakta 28 Eylül 2020 Puanlar

Gelinim Mutfakta 28 Eylül 2020 Pazartesi gününde gelinlerin puanları henüz belli olmadı. Gelinlerin tabaklarını tamamen damak zevklerine göre puanlayacak olan kayınvalideler puanlarını verdikten sonra sunucu Onur Büyüktopçu’da puanlarını verecek ve yarışmacıların bugünkü puan tablosu açıklanacak. Detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 28 Eylül 2020 puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Ayşe- 16

İlayda- 15

Ümran- 14

Zeynep- 8

Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kimin Oldu?

Gelinim Mutfakta 28 Eylül 2020 Pazartesi gününde haftanın ilk gününde en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan gelin belli oldu. Hem kayınvalidelerin hem Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlar sonucunda bugün tüm rakiplerine göre en yüksek puanı alan Ayşe, toplamda 16 puanla birinciliğin ve çeyrek altının sahibi olurken geçtiğimiz haftanın en başarılı ismi olan Zeynep ise yeni haftaya kötü başlayarak rakiplerinin sonunda kaldı ve toplamda 8 puan alarak günü sonuncu tamamladı.


 

gelinim mutfakta çeyrek altın