Gelinim Mutfakta 28 Ekim 2020 puanları açıklandı mı?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının en çok izlenen ve bol bol altın dağıtan yemek programı Gelinim Mutfakta'da yeni gün yine heyecanlı ve lezzet dolu yemeklerle başlarken haftanın üçüncü gününde izleyenleri nelerin beklediği merak ediliyor.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen ve bol bol altın dağıtan yemek programı Gelinim Mutfakta’da yeni gün yine heyecanlı ve lezzet dolu yemeklerle başlarken haftanın üçüncü gününde izleyenleri nelerin beklediği merak ediliyor. Bugün ine en iddialı lezzetler, kıyasıya rekabet ve en eğlenceli anlar Gelinim Mutfakta stüdyolarında olacak. Sunucu Onur Büyüktopçu’nun enerjisiyle yeni günde yine altınları dağıtmaya hazırlanan program haftanın finaline doğru ilerlerken bugün hangi gelin çeyrek altını kapacak? İşte detaylar…

Ezgi ve Kayınvalidesi Yarışmaya İddialı Başladı

Gelinim Mutfakta’da hafta başında yarışmaya dahil olan Ezgi ve kayınvalidesi Serpil hanım iddialarını sürdürüyor. Farklı tarzı ve saç rengiyle çok konuşulan Ezgi, elinin lezzetine güvendiğini sık sık dile getirirken rakipleri ile tartışmaya girmekten de kaçınmıyor. Ayrıca kayınvalidesi Serpil hanımda rakip kayınvalidelerle zaman zaman ters düşerken hem gelininin hem de kendisinin yarışmadaki iddiasını her fırsatta vurguluyor.


Gelinim Mutfakta 28 Ekim 2020 Puanları

Gelinim Mutfakta yarışmasında 28 Ekim 2020 puanları henüz belli olmadı. Gelinler bugünün yemeğini sunumlarını yaptıktan sonra kayınvalideler tek tek tadımlarını yapacak ve hangi tabak kendi gelinlerine ait tahmin etmeye çalışarak en yüksek puan olan 5 puanı kendi gelinlerine vermeye çalışacak. Puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 28 Ekim 2020 puanlarını aşağıda bulabilirsinz.

İlayda- 19

Zeynep- 11

Aysun- 13

Ezgi- 16

Gelinim Mutfakta 28 Ekim 2020 Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta’da haftanın finaline hızlı adımlarla yaklaşırken 28 Ekim 2020 Çarşamba gününün birincisi puan tablosunu açıklanmasıyla belli oldu. Bugün toplam 19 puan alan İlayda günü birinci tamamlarken çeyrek altınlarının arasında bir yenisini ekledi. İddialı yarışmacılardan Zeynep ise toplamda aldığı 11 puan ile bugünün sonuncusu oldu.

 

gelinim mutfakta puan birinci